Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

RSS för kondomberättelser

100000 kondomer

Sök på snabbisar, bortamatcher, krogragg, kärleksfulla ligg eller annat trevligt. Välj en kategori nedan.

Kategori

VINNARE

Meny

Topplista

Kondombloggare

bloggare gruppbild

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Tävlingen är avgjord!

Under sommaren har Lafa delat ut 100 000 unika kondomer till unga vuxna på resande fot. Många har besökt bloggen och delat med sig av egna berättelser. Tack för alla spännande, romantiska och sexiga historier om kondomernas öden och äventyr. Det var svårt att välja ut några få vinnare bland alla berättelser som skickats in, men till slut kunde juryn enas och här är vinnarna.

1:A
JURYNS MOTIVERING:
Efter en resa ut i världen visade sig duschrummet på ett vandrarhem på Gotland vara det perfekta stället för kondom nummer 30041.

Kondom nummer 30041

Plats: Gotland
Datum och tid: 9 aug 10:50

Jag fick kondomen på cityterminalen då jag var på väg till Grekland i början av sommaren. Sedan blev den liggande i väskan, troligtvis för att det var en sådan torr sommar. Den blev ganska berest, fick följa med till Grekland, utö, Sandhamn, Italien och en hel del svängar ut i Stockholmsnatten. På en spontantur till Gotland åkte den fram. Det var en kompiskompis som jag myste en del med den helgen. På söndagsmorgonen ville vi men inte att någon skulle höra. Vi tog en dusch tillsammans på vandrarhemmet. Det var tur att jag hade med mig kondom nr 30041.

2:A
JURYNS MOTIVERING:
Kort resa i liten lägenhet. Säkert!

Kondom nummer 7275

Plats: Tantogatan
Datum och tid: 13 jun 04:05

I sängen. Under sängen. I hallen. Mot köksbänken. På köksbänken. På balkongen. I duschen. Jag och 7275 var på lägenhetsvisning i natt.

3:a
JURYNS MOTIVERING:
Det som började som en festivalflirt slutade framför brasan i Småland. Grattis!
Hoppas det blev fler gånger!

Kondom nummer 89737

Plats: Småland
Datum och tid: 4 aug 00:00

Han kom fram till mig och började snacka under en konsert på en festival. Hade han varit någon annan hade jag bett honom dra, han "störde" mig ju faktiskt under ett magiskt ögonblick (jag är ett stort fan av bandet vi såg). Jag fastnade dock för honom direkt och vi snackade genom hela konserten. Han följde med mig till parkeringen när jag skulle åka hem där på natten. Ingenting hände. Vi var för fega för att ens våga kyssa varandra. Två veckor senare åkte jag ner till honom i Småland och premiären blev framför brasan. Det var bättre än jag någonsin kunnat hoppas på och jag hoppas att det kommer hända fler gånger. ;)