Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

RSS för kondomberättelser

100000 kondomer

Sök på snabbisar, bortamatcher, krogragg, kärleksfulla ligg eller annat trevligt. Välj en kategori nedan.

Kategori

VINNARE

Meny

Topplista

Kondombloggare

bloggare gruppbild

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 31 augusti 2009, kl 22:54 av s6sibell

Kondom nummer 94478

Plats: Kronobergsparken, Stockholm
Datum och tid: 30 aug 01:00

Efter en trevlig swingerfest i centrala stan gav min dejt och jag oss iväg för vidare färd. Vi sneddade genom Kronobergsparken på Kungsholmen för att komma till Frihemsplan. Det var en del folk i parken, sittandes på bänkar, snackade, ute med hunden, eller bara på 'genomresa' i parken. När vi kom förbi en mörklagd bänk (finns mycket lyse i den parken!) bakom en buske såg vi vår chans. Vi hörde röster på avstånd, ett par vi gått förbi stunden innan. Fortfarande kåta efter kvällens gruppsex ville vi ha mer. Min partner klagade över att han inte hade någon kådis men jag hade ju en - numrerad dessutom :-) Jag drog ner mina svarta lackbyxor och ställde mig på knä över bänken. Han sköt in sin kuk med bestämda tag, så härligt! Vi båda höll utkik så gott det gick, man är ju inte riktigt närvarande i en sån här situation. Plötsligt fick jag syn på en kvinna med sin hund, snabbt avbryta, upp med byxor och se upptagen ut. Så fort hon försvann fortsatte vi. Nu var det ju ännu skönare, för risken att bli upptäckt är mycket upphetsande. Vi fick faktiskt hålla på en stund utan att bli avbruten och våra orgasmer var härliga även om vi här måste hålla den på en mycket tyst nivå. Men ack vilken härlig avslutning på en redan sexig kväll.

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 29 augusti 2009, kl 12:10 av rebecka

Kondom nummer 15110

Plats: lidingö
Datum och tid: 29 aug 23:15

filmkväll + halv flaska vin + kondom + orgasm = tack för kaffet

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 13 juni 2009, kl 11:07 av Kille25år

Kondom nummer 15022

Plats: Norrmalm
Datum och tid: 5 jun 08:30

Efter en hel kväll med vännerna på förfest sen ute på klubben som stängde kl 03.00 så var jag kvar där och drack lite med personalen och en vän till kl 4.15 så hoppade vi in i en taxi mot stureplan. Väl där så hade VIllage, Solidaritet och White room stängt deras entre kassa eftersom klockan var lite mer än 4.30 på morgonen och dom stänger kl 05. Så jag och min kompis "B" stod kvar utanför solidaritet och sprang på några hetero killar och en tjej varav ena killen hade nycklar till en festlokal på norrmalm där ett bröllop skulle hållas och han har hand om cateringen så han sa ey, fri sprit, dj, dansgolv och en lokal.. nu drar vi.. så vi alla hoppade in i en taxi och drog dit. Jag vart riktigt förtjust i ena killen där som heter "M" och han var ett av det sötaste jag sett och helt underbar. Kramades lite med han och pussade på han men han hade en flickvän som kommer hem om 6 månader och tänkte spara sig för henne men oxå hade inte så mkt erfarenhet av 2 killar emellan, men hey.. det hindrade inte oss från att kramas och dansa och umgås.. Hans kompis dock som dom utmålat som homofob på festen allihopa började dansa med oss oxå medans jag och den enda tjejen "E" ställde oss på dansgolvet och kysstes för att få med "M". Men istället kom hans "homofoba" kompis "J" och tog oss båda på rumpan och där slutade det lika fort. Jag gick senare upp ur lokalen för att få lite frisk luft och se lite solljus och då hade "J" varit ute och tagit luft och klev in medans jag skulle ut.. han tog ett starkt kläm-tag om mig och min rumpa och blickarna möttes och han kysste mig. Jag besvarade den kyssen och sa, Men?? va? som ett frågetecken var jag. Han kysste mig igen och knäppte upp byxorna, jag la handen där och vi hörde lite ljud som att nån var på väg dit så sa han kom fort så tog han mig i handen och slet upp mig i porten på trapporna med byxorna halvt neddragna så gick vi upp till nästan översta våningen där dom från efterfesten inte kunde höra eller se oss men ändå så var vi offentliga i porten på trapporna helt näck båda två nu och han sa du får inte berätta nåt för dom andra där nere.. lovar du mig det? Jag sa absolut, där stod jag naken tillsammans med den såkallade "homofoben" nakna båda två och kysstes intensivt och tog på varann.. det var fint, sött på nåt sätt och väldigt berusande. Han satte sig ner på trapporna och jag frågade ska vi gå hela vägen? Och bestämde mig för varför inte.. detta händer inte varje dag.. då kom 15022 till användning och jag satte mig gränsle på den. Efter ett litet tag så reste jag mig upp och vi avslutade hela morgon akten och han sa än en gång.. lovar du mig att du inte säger något till nån på festen, dom får inte veta detta eller det vi gjort? Jag lovade och så gav han mig sitt nr och ville att jag skulle höra av mig för att eventuellt ses igen och klockan var nu 10 på morgonen och solen stekte. Vilken underbar natt/morgon !!

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 13 juli 2009, kl 03:48 av 33968

Kondom nummer 15065

Plats: Peace and love
Datum och tid: 23 jul 00:00

hann inte mer än att slå upp tältet innan vi inte kunde hålla oss längre och det var bara 33968 mellan mig och henne i det stekheta tältet. Svettigt men så värt!

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 1 juli 2009, kl 23:36 av Lina

Kondom nummer 15051

Plats: Hässleholm
Datum och tid: 4 jun 20:00

Jag och min nuvarande kille fick för oss att vi skulle testa det där med att ha sex i en bil. SÅ vi sa till hans föräldrar att vi bara skulle lämna tillbaka filmer som vi hyrt. Vi körde ut till en enskilld plats i skogen och då upptäckte vi hur klumpigt de va i bilen. Så vi rörde oss vidare till motorhuven och efter som det var sommar så var det mycket pollen på gång så vi lämnade ju hand avtryck på huven och vi fick mygg bett över allt. När vi kom hem frågade min killes föräldrar var vi hade varit. Vi höll oss till vår story som vi sagt men dagen efter frågade hans pappa varför där va konstiga märken på bilen och handavtryck. Ja vad ska man säga, vi bara skrattade och hoppades på att han inte fattade varför det var märken. Det var en av mina mest minnes värda sexupplevelser.

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 2 augusti 2009, kl 18:47 av Mika

Kondom nummer 15091

Plats: Stockholm
Datum och tid: 8 aug 08:08

Jag låg bredvid en killkompis som hade sovit över hos mig efter en fest och jag vaknade av törst. Då tittade jag på klockan, då hon var 08.07 på 08-dagen och väckte killen för att det skulle vara så himla koolt när klockan var 08.08. Då jag hade en 08-kondom precis bredvid så vore det ännu koolare, så jag väckte honom med en kyss och han visade gott intresse och så låg vi tillsammans med vår 08kondom på 08dagen klockan 08.08!

Rösta

3 kommentarer

Skrivet den 6 juli 2009, kl 19:25 av Hemlig som fan

Kondom nummer 15061

Plats: Hemma
Datum och tid: 2 jul 22:45

Jag, en kondom och en porrtidning från 99. nuff said

Rösta

5 kommentarer

Skrivet den 13 augusti 2009, kl 00:25 av Det kan ju inte fungera varje gång.

Kondom nummer 86819

Plats: Fårö
Datum och tid: 30 jul 00:13

Kondomen delades ut på centralen, i förbifarten.Den åkte med ett ungt par till Gotland,Fårö. Till en campingplats. Användes där i ett försök att ha sex i en liten husvagn utan att resten av pojkvännens familj vaknade eller hörde. Dem som försökt ha sex i en ganska gammal husvagn vet att det inte alltid går att dunka sitt hårdaste om man vill vara diskret. Det gnisslar och skakar. Lamt sex, men... Det kan ju inte fungera varje gång.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 12 juni 2009, kl 15:43 av alias

Kondom nummer 27879

Plats: rålis by day
Datum och tid: 12 jun 14:00

Sex på en klippa fan vad fin han är….,en båt åkte förbi o kanske såg oss men vem bryr sig Fuck it ;-)

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 21 juni 2009, kl 11:23 av PL

Kondom nummer 15034

Plats: Smögen
Datum och tid: 19 jun 22:30

midsommar i smögen, åkte ner med ladan på torsdagen, bodde i jensas mormors skitlilla hus, ute med hela högen på kvällen, träffa en fin tjej från uddervalla, bjöd på dricka, prata strunnt, frös som fan, men sen så, nice.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 13 juni 2009, kl 01:39 av kapten

Kondom nummer 43245

Plats: Where The Action Is
Datum och tid: 13 jun 23:11

Det var värt det att volontära från tio på morgonen i ösregn, inte för att Pixies gav 100%(snarare 30%) eller spelade favoritlåtarna(de skippade where is my mind och cactus) men däremot träffade jag en söt tjej med hennarött hår och pannlugg i vimlet framför scen. Buskar och volontärpass är bra till mycket!:)

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 25 juni 2009, kl 13:41 av David

Kondom nummer 6710

Plats: the chapel
Datum och tid: 23 jun 13:00

My wife thought that he was my best man. He was more than that. He was amazing. But it was before the marriage tough. I promise. Love, David.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 3 juli 2009, kl 00:09 av Åsa

Kondom nummer 15058

Plats: V-kusten
Datum och tid: 2 jun 14:23

På vår sommartripp med fulbilen, kom till hunnebo i måndags. Hamnade på klippan, du och jag, några måsar, ganska många motorbåtar... men fan vad hårt det var (min rumpa är inte tillräckligt tjock!) till Elias: du är det finaste som finns. /Å

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 25 juli 2009, kl 14:54 av Pelle

Kondom nummer 40391

Plats: Hemma
Datum och tid: 25 jul 14:55

Det blev en lyxrunk framför pornhub.com, jävligt lyckat faktiskt :)

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 16 juni 2009, kl 12:57 av c

Kondom nummer 15009

Plats: grönan
Datum och tid: 13 jun 20:45

jag och några kompisar va på grönan & så kom det fram en kille som kallade sig för dalle, han började ragga lite smått på mig & jag tyckte han var helt okej så jag ragga tbx, sen ledde han mig bort bakom nåt lotteri och vi tog helt enkelt en snabbis, urskönt!

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 21 augusti 2009, kl 19:10 av filippa

Kondom nummer 15107

Plats: Maxi

det var en sen kväll på maxi cirka en halvtimma innan det stängde och min sambo och jag skulle köpa godis , när vi stod i kassan frågade min sambo om det var nödvändigt att köpa kondomer , jag blev lite upphetsade av tanken på att vi skulle göra det här och nu på rullbandet , nej sa jag ;) , ska bara gå på toan självklart följde han med , ja kondomen blev i alla fall använd :D KRAM

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 14 juni 2009, kl 14:55 av Duvungen

Kondom nummer 42521

Plats: Stockholm
Datum och tid: 13 jun 23:15

Kondom 42521 I fredags fyllde min storebror år och hade fest. Hans kompis ”micke” och jag hade hånglat några gånger innan, nu följde han med mig hem och vi gick hela vägen. Det var sjukt underbart. Han frågade om jag tyckte vi skulle berätta för brorsan, men vi kom fram till att det blir vår lilla hemlis. Ssshhh: )

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 10 juli 2009, kl 11:46 av Demi

Kondom nummer 15063

Plats: Hotell
Datum och tid: 4 aug 00:24

Träffade en kille på krogen, han var bartender! Han viskade i mitt öra att han tyckte om chokladdoppade jordgubbar. På något sätt rusade adrenalinet genom mig och han avbröt sitt skift (sjukanmälde sig) och vi checkade in på närmsta hotell istället för att dra hem till någon av oss! Och på hotellet beställde vi in chokladdoppade jordgubbar och hade sanslöst sjukt bra sex.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 26 augusti 2009, kl 21:15 av Tajtbajja

Kondom nummer 14006

Plats: Sovrummet
Datum och tid: 26 aug 21:12

Här sitter jag med alla kläder på, otillfredställd, med kondomen i mitt knä, eftersom min pojkvän bor flera mil bort. Men om han var här, hade jag givit honom en avsugning. Kanske klämt omsorgsfullt på hans kulor och slickat kuken som om det vore en pigelin. Låtit sperman snabbt skjuta ut i min mun, och svalt det med stolthet. Men... istället hälsar jag till min kompis - Hej LEEEEEVEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 19 augusti 2009, kl 18:52 av TJEJEN

Kondom nummer 49671

Plats: hemma hos mig
Datum och tid: 13 aug 23:00

skulle ut och träffa några kompisar men så sket de sig. Men då så undrade en av killarna som ja skulle dra me ut om ja hade lust att hitta på nått me han istället. De va den killen som ja blev av me oskulden med för cirkus 2 år sen. Ja sa okej och så var vi hos mig och snacka och hade de kul sen så stog vi i mitt kök och snacka så tryckte han mig mot kylskåpet och vi började strula och han lyfte upp mig på diskbänken. Sen så gick vi till min säng och ja tog upp kondom nr 49671 ur min väska som ja fick innan ja åkte på festival. De va myyycke bättre än första gången. Jag kom, han kom :) Tack för kondomen!

Rösta

0 kommentarer

Bläddra bland fler inlägg
1 2 3