Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

RSS för kondomberättelser

100000 kondomer

Sök på snabbisar, bortamatcher, krogragg, kärleksfulla ligg eller annat trevligt. Välj en kategori nedan.

Kategori

VINNARE

Meny

Topplista

Kondombloggare

bloggare gruppbild

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 2 september 2009, kl 14:18 av GLAD KILLE!

Kondom nummer 65724

Plats: Skärgården
Datum och tid: 19 jun 11:00

Jag vaknade upp den dagen efter midsommar, trött som få var jag. Jag och några kompisar var ute på mitt landställe och hade kört några dagars festande. Jag var den första som hade vaknat och ville vara lite snäll och inte väcka dom som fortfarande låg och sov. Då det var sol ute drog jag på mig badbyxorna och gick ner till havet för att bada(landet ligger i skärgårn).Det var en bit och gå så jag tog med mig min mp3 och började gå, när jag var några hundra meter ifrån badstället så känner jag en hand mot min axel. Jag vänder mig om och ser att det är en tjej jag varit kär i länge, hon var där för att festa och fira midsommar med sina kompisar. Vi började prata och efter ett tag frågade hon om hon fick följa med och bada, "självklart!" sa jag, märkte att jag nästan hade skrikit ut det så jag blev röd i hela ansiktet, hon skrattade lite smått. Framme vid badet tog hon av sig till badkläder och hon hade den vackraste kroppen jag någonsin sett. Vi simmade ut till en liten ö som låg en bit ut, satt och pratade. Där tog jag modet och berättade att jag var kär i henne, hon log och kastade sig över mig. Det var det bästa någonsin och kondom 57241 kommer alltid att finnas som ett minne för livet, då den användes då jag och min älskade älska första gången. PS. jag och tjejen(TP) är sedan dess tillsammans.

Rösta

5 kommentarer

Skrivet den 24 augusti 2009, kl 00:01 av M

Kondom nummer 15108

Plats: Sandhamn
Datum och tid: 16 jul 19:07

Jag satt på en uteservering i solen och avnjöt en kall öl när jag såg ett välbekant ansikte gå förbi. Det var precis som på film när två blickar möts och allt runt omkring stannar upp för en sekund. Två år tidigare stormade jag ut ur hans lägenhet full av ilska och sorg över en skitsak egentligen, sen dess hade jag inte sett honom. Han log det där gamla vanliga leendet och kom fram och satte sig vid mig. Vi pratade inte så mycket, satt mest tysta och tittade på varandra. Efter en stund frågade han om vi inte skulle ha ett bättre avslut på den en gång så fina relation som vi faktiskt haft. Jag nickade till svar och följde med till hans båt. Det var tusen gånger finare och intensivare än alla andra gånger förut. På morgonen seglade han iväg och nu vet jag inte var han är.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 15 juni 2009, kl 15:30 av Lina

Kondom nummer 8680


Efter öl nr637 kommer jag på mig själv hånglandes i min bästaste bästa väns säng MED min bästaste bästa vän. Kanske var det mitt livs bästaste sex sen MEN hallå vad händer nu liksom?! Help miii!

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 18 juni 2009, kl 14:46 av Max

Kondom nummer 43615

Plats: Framför datorn
Datum och tid: 17 jun 20:30

I lördags var jag på East i vanlig ordning. Trångt, berusat och snuskigt. Stureplans kärnvärderingar. Vi hade en riktigt bra kväll och kände oss som kungarna på stället. De tända ciagretterna på uteserveringen var gula prickar i natten och hårskalpen brände av värmelampornas hetta. C och A såg till att en kall öl alltid fanns i handen. Plötsligt stod hon där. En skönhet från Mälarhöjden som alltid funnits där, i periferin, men utom räckhåll. Fuck it. Nu kör jag. Gled fram avslappnat och massorna vek undan. Droppade en kommentar. Hon garvar. Ger numret: Yes! En grym kväll får ett perfekt slut. Ringde igår och fick inget svar. Blev me-time framför datorn istället. Lyxade till det med en kondom08:a. Skön känsla som jag rekomenderar alla killar att testa! Nästa gång våra vägar möts går jag på avslut direkt.

Rösta

3 kommentarer

Skrivet den 19 augusti 2009, kl 16:30 av IKA

Kondom nummer 40514

Plats: Vasastan
Datum och tid: 16 aug 18:00

Första gången jag har sex med någon som är ett par år yngre än jag, är det paradoxalt nog den mest mogna killen jag träffat på länge! Innan detta har jag inte haft samlag med nån på ett helt år. Jag har varit avtänd på killar som bara verkar bry sig om att få ligga, vilket tyvärr ofta känns som fallet i Stockholms uteliv. Många flirar känns manupulativa och egoistiska istället för pirrigt spännande och ärligt nyfikna. Med den här flirten kändes det äntligen roligt, äkta och omtänksamt. Han var här på semester, ramlade in på stället jag jobbar och stannade i 3 timmar. Sedan, efter vi bytt nummer, följde några dagar då jag visade honom runt stan. Dagen innan han åkte hem till Paris blev det ett roligt och soligt besök på Gröna lund innan vi avslutade kvällen och romansen hemma hos mig en het kväll, natt och morgon! 40514 skyddade mig inte bara från graviditet och sjukdomar, utan också från total cynism! Tack! Vinner jag en resa vet jag vart det blir...

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 12 augusti 2009, kl 10:47 av skruttan

Kondom nummer 15102

Plats: min säng
Datum och tid: 10 aug 09:13

singeltjej + kondom + banan = mosigt, men trevligt!

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 9 juli 2009, kl 14:16 av lotten

Kondom nummer 32229

Plats: nya lägenheten
Datum och tid: 8 jul 23:30

ny lya+ny säng+ny(snygg)granne = härligt sex och en ny kk

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 16 juni 2009, kl 14:18 av jonny

Kondom nummer 694

Plats: i city typ hötorget
Datum och tid: 10 jun 00:00

Hej bullen, Jag är en kille på 21 jordsnurr som har ett problem. Jag har nämligen råkat bli KK med min styvbrorsas mamma. En tvättäkta MILF(sepe het, som stifflers mom). Vad ska jag göra, jag gillar ju mamman men vill inte göra min styvbrorsa ledsen? Hjälp mig!

Rösta

8 kommentarer

Skrivet den 31 juli 2009, kl 17:42 av P

Kondom nummer 21948

Plats: Smögen
Datum och tid: 25 jun 00:00

Jag snackade med en kille på internet ett tag. Sen bestämde vi att vi skulle träffas på riktigt. Vi bestämde träff på Smögenbryggan för att bara ta en öl eller två. När jag väl var där så dök aldrig killen upp. Och istället träffade jag överraskande nog mitt ex. Vi snackade ett tag och kvällen slutade i alla fall med att vi hade sex bakom en sjöbod. Tack kondom 21948 för hjälpen så vi hittade tillbaka till varandra igen :D

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 11 juli 2009, kl 15:59 av Alabama

Kondom nummer 17994

Plats: På 40-årsfest
Datum och tid: 5 jul 00:00

Den här snubben hade jag knappt lagt märke till förrän ungefär tio minuter innan jag skulle gå och lägga mig. Då började vi prata lite och kom fram till att vi nog allt båda två ville se på Shrek tillsammans med kidsen som låg i en enda stor hög på övervåningen. Så det gjorde vi. Det var svinmysigt. Vi tog lite på varandra när ingen såg och så hånglade vi när ungarna hade somnat. Sen gjorde han det jävligt skönt för mig, han var riktigt skillad. Imorse vaknade jag och var helt löjligt bakiskåt så jag kunde helt enkelt inte göra annat än att visa mitt intresse på nytt för den sovande killen bredvid mig och på den vägen kom en favorit i repris, fast med om möjligt ännu bättre avslutning. Han var väldigt skön, lite kontrast till mina senaste äventyr men igår, precis vad jag behövde. Någon som ville ligga nära och känna på min kropp, någon som tyckte om att kyssas och gjorde det härligt, någon som fick mig att komma utan svårigheter och som var ett jävligt bra ligg helt enkelt. Efteråt var han tvungen att dra då hans familj som också varit med på festen men som gått hem tidigare på kvällen, började undra vart han höll hus. Så vi sa hej då och garvade lite utan snack om att ses igen. I´m satisfied.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 18 augusti 2009, kl 14:01

Kondom nummer 96970


Datum och tid: 18 aug 14:01

Min pojkvän är borta denna sommar i 5 veckor. Saknar honom och sex. Fick denna kondom i sthlm. Tog min systers dildo och försökte dämpa min saknad.

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 18 juni 2009, kl 13:53 av eva

Kondom nummer 5268

Plats: hemma
Datum och tid: 20 jun 15:25

hej. det gick inte så bra med nummer 5268. jag har långa naglar och kondomer gick sönder. kan man få en ny?

Rösta

4 kommentarer

Skrivet den 25 augusti 2009, kl 16:13 av Linnejha

Kondom nummer 75364

Plats: Skansen
Datum och tid: 4 aug 22:30

Jag hade sett honom när han jobbade på Allsång på skansen och tyckt han var väldigt snygg så jag kollade lite på allsångs hemsida och hittade en bild på honom med hans namn under, så jag googlade namnet och fick hans nummer. så jag tog kontakt med honom och nästa allsång skrev jag till honom attn jag var där. Sen sms-flirtade vi hela kvällen och gick hem som vanligt, nästa allsångs tisdag så hade vi pratat på msn veckan tidigare, och pratat om sex och flirtat ännu mera, så när allsångs sändningen hade slutat så möttes vi uppe vid väderkvarnarna och vandrade vidare på skansen, sen hittade vi en bänk på en höjd nära utgången, och där hade vi sex första gången, det var så skönt och så underbart, GRRR!!!! Det gick dock några männikor förbi med det var bara spännande. Sen kunde jag inte gå när jag gick, lite pinsamt. Jag var helt slut.

Rösta

5 kommentarer

Skrivet den 16 juni 2009, kl 14:12 av Jamie

Kondom nummer 15010

Plats: stureplan typ
Datum och tid: 13 jun 03:15

Fick med mig mysigaste tjejen ”hem” efter Le Bon förra helgen. Enda problemet var att Andersson redan ockuperat lägenheten med en annan tjej. Så mystjejen och jag fick köra på plan B istället. Vi satte oss i en bulle ner till Stureplan igen och ekiperade oss sedan i mitt kontor. Såhär i efterhand kan jag varmt rekommendera alla att ha lite casual sex på chefens skrivbord : )

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 13 juli 2009, kl 12:03 av C

Kondom nummer 29998

Plats: Hultsfred
Datum och tid: 12 jul 04:00

Letade inte efter någon men fick ändå ögonkontakt med en söt kille på Mando Diao-spelningen. När jag trycktes bakåt av publiken hamnade jag bredvid honom och en kyss ledde till att festivalen blev så otroligt mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 1 augusti 2009, kl 15:37

Kondom nummer 93193


Datum och tid: 1 aug 15:37

Jag lyxrunkade i sakristian med denna innan mitt bröllop...

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 30 juni 2009, kl 10:13 av K

Kondom nummer 20112

Plats: Barcelona
Datum och tid: 30 jun 05:15

Efter att festen slutat och alla pallrat sig hemát var jag och flickvännen på hetaste humöret. Oklart om det var bálen, whiskey sour'n, alternativ stimulantia eller helt enkelt bara fet åtrå som lág bakom. Nr 20112 (Vilken plockats upp på ett fik i Stockholm) skyddade hur som helst flickvännens dildo när hon använde den för att ta min stjärtoskuld. Det gör ont först men sen blir det skönt ;-)

Rösta

6 kommentarer

Skrivet den 16 juni 2009, kl 19:51 av jacob

Kondom nummer 601

Plats: bagis
Datum och tid: 16 jun 19:14

Lyxrunk i Bagarmossen.

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 23 juni 2009, kl 18:19 av Sanna

Kondom nummer 15042

Plats: himmlen
Datum och tid: 22 jun 14:00

Det var en solig dag i vasaparken Vi höll varandras hand liggades på marken Vi var båda försjunkna i varsin bok Jag älskade dig så mycket att jag ej blev klok Hela min tillvaro sjöng i dur Tills det började att regna och jag blev sur Vi sprang hem trampandes i böta klöver Vi trodde denna fina dag var över Hemma tog vi av oss våra kläder Vi suckade och stönade över dåligt väder Så fick du det där heta i din blick Mina trosor for av i ett litet kick En kondom i guld var vår enda mur När vår dag än en gång sjöng i dur

Rösta

4 kommentarer

Skrivet den 1 juli 2009, kl 10:16

Kondom nummer 34480


Datum och tid: 1 jul 10:16

Hamnade på vildmarkshotellet. När alla barnfamiljer sov fick jag och min tjej en skön stund stående mot räcket med denna utsikt över bråviken. Månen lyste över vattnet och små gulorangea lampor syntes från norrköping. En mycket mysig men snabbt avklarad stund av älskog, vi va båda lite pirriga över att nån skulle komma eller gå ut på nån av de 20 balkonger vi hade bakom oss. Men vi förblev nog osedda.. Men ohörda? Tveksamt...:)

Rösta

1 kommentarer

Bläddra bland fler inlägg
1 2 3 4