Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

RSS för kondomberättelser

100000 kondomer

Sök på snabbisar, bortamatcher, krogragg, kärleksfulla ligg eller annat trevligt. Välj en kategori nedan.

Kategori

VINNARE

Meny

Topplista

Kondombloggare

bloggare gruppbild

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 1 september 2009, kl 18:33 av Salle

Kondom nummer 62362

Plats: Stockholm
Datum och tid: 27 aug 05:30

Jag var ute på krogen en kväll med mina kompisar. En av mina kompisar hade med sig sin tjej och hennes kompis. På förfesten satt jag och hennes kompis och pratade med varandra väldigt mycket och stämningen blev flörtigare och flörtigare ju fullare vi blev. Sedan var det dags att gå ut på krogen. Inne på stället ställde vi oss i baren och fortsatte vår konversation (och flörtandet). Sen tog hon min hand och drog med mig till dansgolvet och vi dansade en bra stund. Det blev hetare och snart tänkte jag att stunden var inne för att ta flörtningen till nästa nivå. Då säger hon till mig: "Vill du gå och beställa en öl till oss i baren, så går jag och sätter mig där borta och väntar länge?" Nu var det läge tänkte jag! Jag gick och beställde ölen och när jag kom tillbaka satt hon inte där. Jag gick runt och kollade och till slut hittade jag henne. Hon stog o pratade med en annan kille, så jag avvaktade, jag ville ju inte störa. När jag nästa gång skulle komma tillbaka för att se vad som hände, så stog hon och hånglade vilt med den där killen. Kvar stog jag med två öl :( Lite nedslagen kombinerat med fyllehunger gick jag iväg till mcdonalds. När jag väl kom hem upptäckte jag kondom 62362 liggandes på bordet. Jag tänkte en stund sedan satte jag på en porrmacka och drog på mig kondomen och drog en gammal hederlig lyxrunk! mmm, den satt fint den! :)

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 26 augusti 2009, kl 08:09 av jeanette

Kondom nummer 9132

Plats: i min väska trodde jag...
Datum och tid: 23 aug 23:00

Nu vill jag veta vem som har lagt beslag på min kondom! Man snor faktiskt inte kondomer, det är lika förbjudet som att sno cyklar till exempel. Du som känner på dig att du råkade sticka ned handen i min röda väska inne på Snottys i lördags, gå genast dit igen o lämna den till barpersonalen. De är underrrättade om stölden.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 13 juni 2009, kl 21:27 av Sandy

Kondom nummer 7275

Plats: Tantogatan
Datum och tid: 13 jun 04:05

I sängen. Under sängen. I hallen. Mot köksbänken. På köksbänken. På balkongen. I duschen. Jag och 7275 var på lägenhetsvisning i natt.

Rösta

10 kommentarer

Skrivet den 24 juni 2009, kl 11:21 av Anna

Kondom nummer 43613

Plats: Dublin
Datum och tid: 1 nov 02:30

Det var en sådan kväll helt enkelt. När ingenting är omöjligt. När man är snyggast i världen, och lyckligast. Jag hade dansat hela kvällen, till musik jag alltid dansade till, med människor jag alltid dansade med. Jag såg honom tvärs över dansgolvet, precis som på film faktiskt. Det kändes som om folk lämnade plats åt oss, för jagh kunde obehindrat ta mig fram till honom tvärs över dansgolvet. Jag kastade mig runt halsen på honom och sade "Hi Jack! How are you? It's been ages!" Förvånat svarade han att han inte hette Jack och att jag nog tagit fel. Låtsat generat bad jag om ursäkt - men frågade omjag inte kunde få kalla honom Jack ändå. Han skrattade och sa att jag fick kalla honom vad jag ville, så länge jag tittade på honom med "those gorgeous brown eyes". Vi spillde ingen tid - ölen i baren var mest en ursäkt för att inte gå hem för snabbt. Vi hånglade i garderobskön, i taxin, i hallen och i trappan. Jag var full, älskade hans dialekt, hans röst och hans sweet nothings i mitt öra. Sexet var medelmåttigt och över snabbt. Efteråt var magin borta - dialekten lät löjlig, rösten väl ljus och flosklerna påklistrade. Jag rafsade ihop mina kläder och åkte tillbaka till klubben vi nyss lämnat. Precis innan jag gick in igen slängde jag den använda kondomen som fastnat i min kjol.

Rösta

6 kommentarer

Skrivet den 14 juni 2009, kl 02:59 av Alyssa

Kondom nummer 15005

Plats: Stockholm
Datum och tid: 5 jun 02:00

jag var på en fest och ser en tjej och en kille gå in i ett utav rummen. När vi skulle gå ut och röka så var vi altså vägg i vägg med detta rum. Vi börjad höra ljud så vi gick in från balkongen. Min tjejkompis öppnar sakta dörren av någon anledning, nyfikenhet antar jag! Då hör hon tjejen säga: jag har inte helelr någon kondom, men skitsamma vi kör ändå! När min tjejkompis sa det till mig s gick jag direkt till min väska och tog upp en kondom, öppnade dörren och kastade in den på dom, kändes som en bra gärning faktiskt! Haha.. Man ska alltid vara på den säkra sidan, you never know ehere you will end up!

Rösta

19 kommentarer

Skrivet den 29 juli 2009, kl 01:45 av jessica

Kondom nummer 33614

Plats: örebro
Datum och tid: 1 jun 04:00

I början av sommaren träffade jag och mina tjej kompisar ett gäng killar som kommit till sverige för att spela fotboll. Jag hade spanat in en av dem när vi var ute på krogen och började dansa åt hans håll, vi dansade sedan hela kvällen lång och allt var bra. Senare på kvällen gick vi för att äta och jag träffade en av hans vänner, vi fick bra kontakt på direkten och skojade och hade jätte kul, vilket inte gjorde den första killen särskilt glad. Det slutade ialla fall med att jag fick den andra killen som var bland det vackraste jag sett. Vi gick hem till honom och hade det vildaste sexet jag varit med om, oralt, vaginalt och analt .. mjukt och fint till att börja med och sedan hårt och svettigt. Trodde aldrig jag skulle tycka om att bli spankad och dragen i håret men är tillfället rätt så känns allt bra. Enda "problemet" var att vi hade dörren upplåst, fönstret öppet och vi låg helt nakna, utan täcke på en madrass och hade så fullt upp att vi inte hörde att vi hade publik. Och inte nog med detta så kom även hans vän in, som var den första killen jag träffat. Trodde han skulle bli galen men istället frågade han om han fick vara med, med det största leendet jag sett.. haha men där gick min gräns. Kollade på klockan och sprang till bussen eftersom jag skulle till stockholm. Helt sjuk natt som jag aldrig kommer glömma!

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 13 augusti 2009, kl 14:27 av En massa

Kondom nummer 15103

Plats: Grekland
Datum och tid: 8 jul 04:00

På min soliga semester för bara några dagar sen gick jag ut med en nyss funnen kille och vi skulle mötas på krogen. Han hjärta var guld, han utseende var ronaldinho och han kropp var inte värre det heller. Var väl ett 6-pack om jag inte minns fel. (jo, efter lite dricka var det kanske 18-pack) Vi pratade och skrattade, dansade och kysstes. Det var helt enkelt en underbar kväll. Som en nyfunnen kärlek fast ändå inte, eftersom jag skulle åka hem 2 dagar senare. Rökare som jag är, och den nya regeln i grekland att man inte får röka inomhus gick jag ut hela tiden med resten av alla rökare. Min dejt för kvällen fick ett ryck och pratade med vakten(hej jag kan inte grekiska) och så tog han min hand och drog iväg mig. Efter 20 meter ställer han mig mot en vägg och kyssandet sätter igång. Det var så mycket bättre än innan, så jävligt mycket sexigare och han höll mig som om jag var den enda som fanns i hans liv. Ni närheten av denna krog finns en stor fotbollsstadio som står tom och inte används. Där hoppade vi in och sprang runt där ett bra tag för att bara njuta av den varma natten. I kommentatorsbåset fann vi till vår förvåning två jävla feta fotöljer. Och i hans ficka finner jag en guldig kondom. "av vem fick du den?" frågar jag honom. "jag fick den av en svensk killkompis, och vad passar inte bäst än att använda den med en svensk skönhet?"

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 22 juli 2009, kl 12:23 av v29

Kondom nummer 15084

Plats: Visbyringmur
Datum och tid: 17 jul 01:54

Kvällen hade gått mot sina småtimmar när jag var på väg till en efterfest. På vägen mot festen så träffade jag en tjej som började prata lite. Efter ett tag föreslog jag att vi skulle ta en "promenad" ner mot Almedalen. Så vi gick mot Almedalen för att hitta en bra plats att ligga på, efter ett tag så föreslog hon ifall vi skulle hoppa upp i ett fönster på ringmuren. Vi hittade ett fönster där det stod en soptunna som vi hoppad upp på. Vi började att hålla på och hon tog av mina kläder och började förföra mig genom att suga av mig. Efter det så satt hon sig på mig och började rida mig hejdlöst. Därefter så föreslog jag att vi skulle byta ställning så hon ställde sig på alla fyra och vi började köra doggy. Efter ett tag så ser vi någon som står och stirrar på oss, ett medelålderspar som har hakan under knäna. När de märker att vi kollar på de så börjar de gå som inget har hänt, efter de så hör vi att en bil kommer och stannar ett par meter från oss och börjar lysa upp våran sexakt och man hör en röst genom en megafon, "Kom genast ner från fönstret och sluta med de ni håller på med". Vi hoppade skamset ner från fönstret och pratade med polisen och lyckades tala oss ut ur problemet. Efter tog vi en taxi hem till henne och fortsatte där vi var. Ps. tjejer som squirtar är bra Ds. ;D

Rösta

6 kommentarer

Skrivet den 12 juni 2009, kl 15:14 av jay

Kondom nummer 22952

Plats: söder
Datum och tid: 12 jun 23:00

22952 + 69 = sant!

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 22 juli 2009, kl 01:50 av Caroline

Kondom nummer 15081

Plats: Stockholm

Jag är tillbaks. Min kondomhistoria blev nämligen av någon orsak borttagen men jag tänker inte ge mig. Den är värd att berättas om. Så då tar vi det från början. Denna midsommar firade jag hos min killkompis på hans vackra landställe. Det var mycket härligt folk och bra drag precis som det skall vara, när jag helt plötsligt ser en kille komma gåendes mot festen och han ser märkligt bekant ut. När killen ställer sig och börjar snacka med min killkompis som hade festen slog det mig vem han var. Min första kärlek och partner, my longlasting love som jag svurit att hata resten av mitt liv. När chocken släppt lite kommer killkompisen och frågar om han ska slänga ut exet (för han vet vad killen gjort) men av någon orsak som jag inte vet sa jag nej låt han stanna. Och efter ett tag glömde jag helt bort hans existens och partade vidare, tills han kommer fram och frågar om han skulle kunna få tala med mig. Jag snäste av honom och sa nej vi har inget att säga varandra men han insisterade och jag var nog lite nyfiken på vad han hade att säga. Så vi gick en bit ifrån festen och han började berätta för mig att han visste hur illa han behandlat mig och att han aldrig riktigt kunnat släppa det. Att han visste hur oförlåtligt det han gjort var men att han ändå ville be om ursäkt. Det lättade verkligen på all den ilska och ledsamhet jag känt över oss de senaste 2 åren och för första gången kände jag att jag kunde stänga dörren till våra minnen ihop. Efter det gick vi åt varsitt håll till vännerna. Det var många timmar senare när festen höll på att döut som jag kände att jag ville gå hem till exet. Ni vet full och kåt, oftaste ingen bra kombination men jag gick iaf dit och knackade på till hans lägenhet. När han öppnade dörren frågade jag helt enkelt om han var sugen på att knulla. Han blev helt ställd och sa ehm kom in jag måste ta en cigg. Men jag sa nej om du inte vill ha sex går jag igen. Ja, det slutade iaf med att vi hade hett passionerat sex som förut med varandra och kondom 34502. Efter så låg vi skeden och han viskade till mig, - jag trodde vi skulle ha någon form av hatsex men det här kändes bara som kärlek. Så somna vi, på morgonen vakna han ensam för jag hade stuckit. Träffas vi igen är det ödet men då har vi ingen numrerad kondom att använda. Det var en bra midsommar iaf, värt att minnas.

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 22 juni 2009, kl 10:11 av klas

Kondom nummer 15036

Plats: ful-söder
Datum och tid: 21 jun 18:30

efter helgens finbesök från Uppsala hamnade vi i säng alla 3. Blir man så där kåt av att plugga juridik? Big love

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 13 juni 2009, kl 11:07 av Kille25år

Kondom nummer 15022

Plats: Norrmalm
Datum och tid: 5 jun 08:30

Efter en hel kväll med vännerna på förfest sen ute på klubben som stängde kl 03.00 så var jag kvar där och drack lite med personalen och en vän till kl 4.15 så hoppade vi in i en taxi mot stureplan. Väl där så hade VIllage, Solidaritet och White room stängt deras entre kassa eftersom klockan var lite mer än 4.30 på morgonen och dom stänger kl 05. Så jag och min kompis "B" stod kvar utanför solidaritet och sprang på några hetero killar och en tjej varav ena killen hade nycklar till en festlokal på norrmalm där ett bröllop skulle hållas och han har hand om cateringen så han sa ey, fri sprit, dj, dansgolv och en lokal.. nu drar vi.. så vi alla hoppade in i en taxi och drog dit. Jag vart riktigt förtjust i ena killen där som heter "M" och han var ett av det sötaste jag sett och helt underbar. Kramades lite med han och pussade på han men han hade en flickvän som kommer hem om 6 månader och tänkte spara sig för henne men oxå hade inte så mkt erfarenhet av 2 killar emellan, men hey.. det hindrade inte oss från att kramas och dansa och umgås.. Hans kompis dock som dom utmålat som homofob på festen allihopa började dansa med oss oxå medans jag och den enda tjejen "E" ställde oss på dansgolvet och kysstes för att få med "M". Men istället kom hans "homofoba" kompis "J" och tog oss båda på rumpan och där slutade det lika fort. Jag gick senare upp ur lokalen för att få lite frisk luft och se lite solljus och då hade "J" varit ute och tagit luft och klev in medans jag skulle ut.. han tog ett starkt kläm-tag om mig och min rumpa och blickarna möttes och han kysste mig. Jag besvarade den kyssen och sa, Men?? va? som ett frågetecken var jag. Han kysste mig igen och knäppte upp byxorna, jag la handen där och vi hörde lite ljud som att nån var på väg dit så sa han kom fort så tog han mig i handen och slet upp mig i porten på trapporna med byxorna halvt neddragna så gick vi upp till nästan översta våningen där dom från efterfesten inte kunde höra eller se oss men ändå så var vi offentliga i porten på trapporna helt näck båda två nu och han sa du får inte berätta nåt för dom andra där nere.. lovar du mig det? Jag sa absolut, där stod jag naken tillsammans med den såkallade "homofoben" nakna båda två och kysstes intensivt och tog på varann.. det var fint, sött på nåt sätt och väldigt berusande. Han satte sig ner på trapporna och jag frågade ska vi gå hela vägen? Och bestämde mig för varför inte.. detta händer inte varje dag.. då kom 15022 till användning och jag satte mig gränsle på den. Efter ett litet tag så reste jag mig upp och vi avslutade hela morgon akten och han sa än en gång.. lovar du mig att du inte säger något till nån på festen, dom får inte veta detta eller det vi gjort? Jag lovade och så gav han mig sitt nr och ville att jag skulle höra av mig för att eventuellt ses igen och klockan var nu 10 på morgonen och solen stekte. Vilken underbar natt/morgon !!

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 6 augusti 2009, kl 14:15 av Ida

Kondom nummer 45826

Plats: Huset i skogen..
Datum och tid: 20 jul 04:00

Det hela började redan den 17 juli. Jag var i min gamla hemstad för att träffa vänner och festa några veckor. Vi var ett gäng som tog oss ner till den lokala puben för att lyssna på ett band och bara ha det trevligt. Jag hade inte varit där länge när jag kände en blick från andra sidan baren. Där stod du, mannen jag haft en förälskelse i som 17 åring. Nu stod du där 12 år senare lika vacker som då och i mina ögon inte en dag äldre. Jag fullkomligt skrek ut ditt namn över hela puben, rusade fram till dig och gav dig en lång kram. Jag drog med dig till ett bord, efter en timme så frågade du om jag raggade på dig. Självklart svarade jag. "Du undrade varför ja ville ha dig, du kände dig gammal i mitt sällskap". Jag bara log och sa att de är dig jag vill ha. Timmarna gick och vi bara satt där, världen utanför märkte jag inte ens. Vi skiljdes åt i soluppgången efter en lätt kyss. Men jag visste att ja fångat ditt intresse. Redan nästa dag plingade det i mobilen. Och jag gick runt med ett stort leende hela dagen. Det var bilträff i stan så jag visste att du skulle dyka upp förr eller senare. Vi höll tät kontakt hela dagen och jag svävade redan på små moln. Äntligen var han tillbaka i mitt liv. På kvällen den 18 sågs vi igen. Jag träffade dina vänner under kvällen, du träffade mina, vi träffade gemensamma bekanta som alla hejade på oss o tyckte att ålder bara är en siffra på ett papper. Din äldsta dotter gav mig en kram stråla som en sol och var glad för din skull. Vi lämnade inte varandras sida fören solen gick upp åter igen. Söndagen kom. Jag kände att de här gick inte längre, jag ville ha mer. Kvällen kom och vi sågs igen. Nu var vi båda utan alkohol i kroppen och det var pirrigt och nervöst. Många gånger frågade du mig varför??!! Jag svarade åter igen att de bara är dig jag vill ha, det finns inga om/men/varför. Jag struntar i dom 16 åren som skiljer oss åt. Du sa att du under dom här dagarna tappat bort 17åringen du en gång kände och hade hittat en kvinna som mognat med åren. Du kysste mig, retade mig till bristningsgränsen i timmar. Tillslut gick det inte längre, solen höll åter igen på att gå upp. Jag slet av mig mina kläder på överkroppen och satte mig grensle över dig. Det räckte så, du blev som galen och alla andra kläder for av rätt fort på oss båda. Sen älskade vi, vi verkligen älskade. Jag gör inte så annars, jag är den vilda o vågade tjejen som har sex, som knullar... Men för första gången i mitt liv så älskade jag. Och vi älskar ännu, dagligen. Ålder är bara en siffra på ett papper och jag har hittat mannen i mitt liv. En blick räckte sen var jag hans för alltid.

Rösta

5 kommentarer

Skrivet den 17 juni 2009, kl 19:10 av american idiot

Kondom nummer 15023

Plats: stockholm
Datum och tid: 15 jun 14:00

det har gått 2 dagar nu.ring då

Rösta

3 kommentarer

Skrivet den 27 augusti 2009, kl 12:26 av Cissi

Kondom nummer 84667

Plats: Finlandsfärjan
Datum och tid: 20 aug 03:00

Hade två stycken italienare på besök i Sverige, vi var på en finlandskryssning eller loveboat som de kallade det. Kände hela kvällen att det va nåt på gång mellan en av killarna o mig..vi dansade o hånlgade om vartannnat, han friade till o med ;) Sen efter ett tag så leder det ena till det andra.... Och innan jag vet ordet av är vi i sammma hytt och han säger att är man förlovade så får man ligga i samma säng... Och jaaaa ni förstår ju säkert! Då var det tur att jag hade vart på cityterminalen innan och fått en kondom! =)))

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 13 juni 2009, kl 14:28 av stammisen

Kondom nummer 42862

Plats: östermalm
Datum och tid: 13 jun 01:15

Igår fredag kväll var jag på Riche för att ta ett glas vin med min ex-tjej, helt vänskapligt. Sen på väg på toa hade dom kådisar på väggen, jag stoppade en i fickan utan att ens tänka på varför, mest som en kul grej liksom. några glas vin senare tog vi ett taxi hem till hennes lägenhet och hade sex på soffan, köksbordet och på fönstergaveln med vy ut mot tessinparken - där några kids hade nån jäkla högljudd studentyra. det var korkad alltihop kanske men gud vad skön du är M. Kan vi inte bara flytta till New York och få göra som vi vill? Bokar du biljetterna? älskar dig alltid

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 18 juni 2009, kl 07:49 av Cr

Kondom nummer 1880

Plats: City/Luleå
Datum och tid: 18 jun 02:45

På väg hem efter en blöt natt på Onsdagsklubben med en STHLM:are på besök, vi kunde inte hålla oss så vi gjorde det i en gränd. Kul att massa människor gick för bi, stirrade, hejade osv.. Sen gick vi hela vägen hem till mig, sov några timmar, gjorde det igen med en vanlig kondom och nu skriver vi det här tillsammans innan hon ska tillbaka till sin moster. Världen e liten!

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 21 juni 2009, kl 11:23 av PL

Kondom nummer 15034

Plats: Smögen
Datum och tid: 19 jun 22:30

midsommar i smögen, åkte ner med ladan på torsdagen, bodde i jensas mormors skitlilla hus, ute med hela högen på kvällen, träffa en fin tjej från uddervalla, bjöd på dricka, prata strunnt, frös som fan, men sen så, nice.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 21 juli 2009, kl 12:29 av Sophie

Kondom nummer 15078

Plats: Helsingborg
Datum och tid: 17 jul 03:50

De blev visst efterfest och lite "oskyldigt te", jag hade hellre druckit te!

Rösta

4 kommentarer

Skrivet den 28 augusti 2009, kl 04:49 av german

Kondom nummer 72807

Plats: Stockholm
Datum och tid: 28 aug 04:05

I was dancing happily with my friends in a club in stockholm, a friend came by and I hugged him, but I accidently punched another guy in his face.. luckily he was very handsome and from Germany.. He bought me a Red Bull drink and then we had the energy to go all the way back to my place =)

Rösta

1 kommentarer

Bläddra bland fler inlägg
1 2