Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

RSS för kondomberättelser

100000 kondomer

Sök på snabbisar, bortamatcher, krogragg, kärleksfulla ligg eller annat trevligt. Välj en kategori nedan.

Kategori

VINNARE

Meny

Topplista

Kondombloggare

bloggare gruppbild

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 30 augusti 2009, kl 23:54 av T

Kondom nummer 12256

Plats: Reimersholme
Datum och tid: 29 aug 23:30

Blev brutalt dumpad på torsdagen, söp mig full och fick ragg och sovplats, fick dock inte ligga (velig kille). På fredagen grät jag en jävla massa och dansade som fan på popaganda, och på lördagen blev jag äntligen både tröstad och knullad av en fin kille som jag haft ihop det med tidigare och som även låter mig bo hos honom. Ganska skön kombo, tak över huvudet OCH sex. Och just det, jag kom tre gånger på raken!

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 29 augusti 2009, kl 12:10 av rebecka

Kondom nummer 15110

Plats: lidingö
Datum och tid: 29 aug 23:15

filmkväll + halv flaska vin + kondom + orgasm = tack för kaffet

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 14 augusti 2009, kl 23:49 av Felicia

Kondom nummer 84894

Plats: Grannens toalett
Datum och tid: 14 aug 00:00

Inatt var jag påväg hem från en fest, och jag tog då en genväg genom grannens tomt. Jag var lite full och kissnödig, så jag bestämde mig för att kissa i deras trädgård. Just när jag har dragit ner byxorna så ser jag min (snygga) granne och hans fem (snygga) kompisar stå gapande framför. Oops tänker jag och börjar fnissa, och hela gänget brast ut i skratt. Min granne frågade om jag ville låna en riktig toalett, så jag följde med in. Det visade sig att deras toalett inte fungerade som vanliga toaletter, så snyggingen (grannen) följde med mig in dit. Jag brydde mig inte om att han tittade på när jag kissade, men sen innan jag han dra upp min byxor kände en arm runt min midja. Resultatet blev en använd kondom.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 27 juni 2009, kl 03:11 av Ariella

Kondom nummer 15049

Plats: Santa barbara, Isla Vista
Datum och tid: 24 jun 00:00

Pluggar i Santa barbara och bor i college staden Isla Vista. Ville sepndera min sommar här eftersom dom brukar vara galna så jag åkte tillbaks i söndags efter ett par veckor hemma i Sverige. Hamnar på en helt grym frat-fest och får syn på hetaste killen ever, flörtar hela kvällen tills jag inte står ut mer. Tar tag i hans hand och viskar i hans öra: Let's go to your room. Går upp på övervåningen och använder kondom nr 15049 ALL NIGHT LONG. vaknar efter ngn timmas sömn och gör det igen. Hans frat har dayparty dagen efter så kan ju säga att det var walk of shame hem. Men det var så värt det, även om jag har en helvetisk träningsvärk och blåmärke på huvudet efter att ha träffat sänggavlen ngra ggr..

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 15 augusti 2009, kl 13:13 av Jesper

Kondom nummer 97079

Plats: VG
Datum och tid: 15 aug 01:00

Kondomnumret är ett palindrom, vilket är intressant. Likaså flickans namn, vilket är intressant. Nu är den förbrukad, vilket var intressant.

Rösta

3 kommentarer

Skrivet den 25 juni 2009, kl 17:17 av "oscar"

Kondom nummer 15046

Plats: bromma
Datum och tid: 24 jun 23:00

åtta månaders förspel av dansande runt kaffemaskinen och artigt småprat exploderade i underbar sex. Hon håll så hårt i mina armar så det kändes som hon aldrig velat ha någon så mycket. om du ser det här E, ska du veta att jag inte har det heller. /din

Rösta

4 kommentarer

Skrivet den 17 juni 2009, kl 23:38 av Laura

Kondom nummer 15026

Plats: Södermalm
Datum och tid: 16 jun 19:00

We kind of knew beforhand that we invited a sextourist when Laura, our German friend, came knocking on our door short after she landed with a Lufthansa flight. She told us that she sat next to this gorgeous handsom yugoslavian guy onboard. She described him as qoute: slavic fuck machine unquote. During a following dinner and drinks she was already in contact with the man himself via sms. A few rum and cokes later they had decided to meet up at Kvarnen. Before our newly arrived guest left us again we gave her condom no. 15026 with the words: This will give you better glide when sloping down the hills of Balkan. "Hurra" she screamed before she slammed the door in our faces on her way out. We were fucked - she was also gonna be, hopefully. Today at 11:30 she came knocking at the same door as she had slammed in our faces only hours earlier. Indeed she had been fucked to the bone since we last saw her. We summarize what she told us with these key words: abnormal, huge, saviour, hours, praying, midgets, german lust, treatment and last but not least: thank you for the condom guys - thanx to it I could go all the way and get it in all ways...

Rösta

7 kommentarer

Skrivet den 13 augusti 2009, kl 14:27 av En massa

Kondom nummer 15103

Plats: Grekland
Datum och tid: 8 jul 04:00

På min soliga semester för bara några dagar sen gick jag ut med en nyss funnen kille och vi skulle mötas på krogen. Han hjärta var guld, han utseende var ronaldinho och han kropp var inte värre det heller. Var väl ett 6-pack om jag inte minns fel. (jo, efter lite dricka var det kanske 18-pack) Vi pratade och skrattade, dansade och kysstes. Det var helt enkelt en underbar kväll. Som en nyfunnen kärlek fast ändå inte, eftersom jag skulle åka hem 2 dagar senare. Rökare som jag är, och den nya regeln i grekland att man inte får röka inomhus gick jag ut hela tiden med resten av alla rökare. Min dejt för kvällen fick ett ryck och pratade med vakten(hej jag kan inte grekiska) och så tog han min hand och drog iväg mig. Efter 20 meter ställer han mig mot en vägg och kyssandet sätter igång. Det var så mycket bättre än innan, så jävligt mycket sexigare och han höll mig som om jag var den enda som fanns i hans liv. Ni närheten av denna krog finns en stor fotbollsstadio som står tom och inte används. Där hoppade vi in och sprang runt där ett bra tag för att bara njuta av den varma natten. I kommentatorsbåset fann vi till vår förvåning två jävla feta fotöljer. Och i hans ficka finner jag en guldig kondom. "av vem fick du den?" frågar jag honom. "jag fick den av en svensk killkompis, och vad passar inte bäst än att använda den med en svensk skönhet?"

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 12 juni 2009, kl 15:14 av jay

Kondom nummer 22952

Plats: söder
Datum och tid: 12 jun 23:00

22952 + 69 = sant!

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 20 augusti 2009, kl 15:20 av Cissi

Kondom nummer 11984

Plats: Gotland
Datum och tid: 13 jul 03:00

Den här händelsen är ju nästan för rolig för att vara sann. Jag och några kompisar åkte till gotland för att festa och bara leva livet. En regel vi hade var att ingen kör bortamatch själv. Kvällarna gick och ingen fick någon riktig bortamatch. Jaja, bara att inse att man inte får nått ragg, tänkte jag. Så sista kvällen åt vi pizza, blev svullen i magen och kände mig allmänt ful, alla mina strumpbyxor hade gått sönder och jag hade ett par byxor som ska slimma låren och rumpan som jag tog på mig istället. Inte så sexigt. Vi hade väldigt roligt den kvällen och alla var fulla och glada, min kompis hade hittat ett ragg som vi åkte hem till efter att de stängde ute på krogen. Jag och två tjejer till följde med, eftersom att vi inte ville att våran kompis skulle köra bortamatch själv. Vi kommer dit, det är nästan tomt på killar, de sa att det skulle bo 12 killar i huset, det var typ 3 killar när vi kom dit. Våran kompis och hennes ragg satt och kysstes och gick sedan vidare till ett annat rum, vi andra satt kvar där med killarna och det kom hem fler killar allt eftersom. En kille satte sig bredvid mig och pratade lite, sedan frågade han mig om han och jag skulle kolla vad min kompis och killen gjorde, -Ja! svarar jag, som tycker att allt verkar skitkul på fyllan. Vi hittar rummet och ser dom under täcket, jag springer iväg och säger att vi inte ska störa dom. Då tar han tag i mig och slänger in mig i rummet och börjar kyssa mig, han försöker ta av mig mina kläder tills jag kommer på att jag har mina slimbyxor på mig! Jag såg bara bridget jones scenen framför mig. Jag säger åt honom lite snabbt att jag måste gå på toa, väl där inne tar jag av mig dom hemska byxorna och är fit for fight. Det låg två sängar bredvid varandra och i den ena låg min kompis och hennes ragg i, och vi i den andra, när vi väl ska börja så frågar jag om han har någon kondom, nej svarar han och jag har ingen heller, då svarar min kompis att hon har en och ger mig kondom 11984, eftersom vi ligger bredvid varandra. När vi väl alla kör på, kommer ALLA killar in som bor i huset in i rummet, och vill hälsa på oss, så jag låg där med täcket och fick skaka hand och hälsa på alla. Sedan gick dom ut igen och vi körde på. När vi va klara slängde han ner kondomen på golvet och vi ligger och myser, då kommer ytterligare en kille in i rummet: -Ursäkta att jag stör, jag måste bara hämta en grej. När han går in så halkar han på kondomen, och alla börjar skratta, färscht, halka på en använd kondom. Efter att alla vi var klara och helt utmattade så så ställer jag den dummaste frågan: -Förresten, vad hette du? Alla börjar skratta, det lät inte så jättebra. Men vi mös och somnade sedan allihop och jag och min kompis fick åka hem till vårat ställe dagen därpå med ett minne för livet.

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 13 juni 2009, kl 11:07 av Kille25år

Kondom nummer 15022

Plats: Norrmalm
Datum och tid: 5 jun 08:30

Efter en hel kväll med vännerna på förfest sen ute på klubben som stängde kl 03.00 så var jag kvar där och drack lite med personalen och en vän till kl 4.15 så hoppade vi in i en taxi mot stureplan. Väl där så hade VIllage, Solidaritet och White room stängt deras entre kassa eftersom klockan var lite mer än 4.30 på morgonen och dom stänger kl 05. Så jag och min kompis "B" stod kvar utanför solidaritet och sprang på några hetero killar och en tjej varav ena killen hade nycklar till en festlokal på norrmalm där ett bröllop skulle hållas och han har hand om cateringen så han sa ey, fri sprit, dj, dansgolv och en lokal.. nu drar vi.. så vi alla hoppade in i en taxi och drog dit. Jag vart riktigt förtjust i ena killen där som heter "M" och han var ett av det sötaste jag sett och helt underbar. Kramades lite med han och pussade på han men han hade en flickvän som kommer hem om 6 månader och tänkte spara sig för henne men oxå hade inte så mkt erfarenhet av 2 killar emellan, men hey.. det hindrade inte oss från att kramas och dansa och umgås.. Hans kompis dock som dom utmålat som homofob på festen allihopa började dansa med oss oxå medans jag och den enda tjejen "E" ställde oss på dansgolvet och kysstes för att få med "M". Men istället kom hans "homofoba" kompis "J" och tog oss båda på rumpan och där slutade det lika fort. Jag gick senare upp ur lokalen för att få lite frisk luft och se lite solljus och då hade "J" varit ute och tagit luft och klev in medans jag skulle ut.. han tog ett starkt kläm-tag om mig och min rumpa och blickarna möttes och han kysste mig. Jag besvarade den kyssen och sa, Men?? va? som ett frågetecken var jag. Han kysste mig igen och knäppte upp byxorna, jag la handen där och vi hörde lite ljud som att nån var på väg dit så sa han kom fort så tog han mig i handen och slet upp mig i porten på trapporna med byxorna halvt neddragna så gick vi upp till nästan översta våningen där dom från efterfesten inte kunde höra eller se oss men ändå så var vi offentliga i porten på trapporna helt näck båda två nu och han sa du får inte berätta nåt för dom andra där nere.. lovar du mig det? Jag sa absolut, där stod jag naken tillsammans med den såkallade "homofoben" nakna båda två och kysstes intensivt och tog på varann.. det var fint, sött på nåt sätt och väldigt berusande. Han satte sig ner på trapporna och jag frågade ska vi gå hela vägen? Och bestämde mig för varför inte.. detta händer inte varje dag.. då kom 15022 till användning och jag satte mig gränsle på den. Efter ett litet tag så reste jag mig upp och vi avslutade hela morgon akten och han sa än en gång.. lovar du mig att du inte säger något till nån på festen, dom får inte veta detta eller det vi gjort? Jag lovade och så gav han mig sitt nr och ville att jag skulle höra av mig för att eventuellt ses igen och klockan var nu 10 på morgonen och solen stekte. Vilken underbar natt/morgon !!

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 12 juni 2009, kl 18:16 av Gustav

Kondom nummer 35705

Plats: Sollentuna

Det hade regnat hela dagen och jag hade ingenting att göra och inga pengar kvar heller (som vanligt). Så jag googlade lite på "madonna pussy" och fick snabbt en liten erektion av de upphetsande bilderna så jag bestämde mej för att ta tillfället till akt och dra fram kondom nr:35705 för att genomföra ett så kallat lyxrunk så att säga. Man får ju trots allt unna sig lite när det är sommarlov (brukar morsan säga iaf). Gustav

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 20 juni 2009, kl 23:00 av Hussein

Kondom nummer 15031

Plats: Diskbänken
Datum och tid: 12 jun 23:24

Jag använde den flitigt i badkaret med min pojkvän. Tack!

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 31 juli 2009, kl 04:11 av Bagarn själv

Kondom nummer 29393

Plats: Taizé, Frankrike
Datum och tid: 26 jul 02:43

Efter fyra veckors tågluff (utan sexuell stimulering) var det dags att avfyra kanonen i en mycket vacker ung mö. I tältet ligger även min bästa vän som jag förstås tror sova men ack så fel jag hade! Dock hade han för lite stake i sig för att försöka sig på en dubbelmacka..

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 15 juni 2009, kl 15:20 av Fia

Kondom nummer 8171


Kondom nr 8171 har fått följa med mig hela vägen till fantastiska Rio. Här förbrukades den snabbt med mina drömmars man. Kanske Brasiliens hetaste man ever *hotness*. Ska träffa honom imorgon igen : )

Rösta

1 kommentarer

Skrivet den 15 juni 2009, kl 16:24 av Groupien

Kondom nummer 6724

Plats: SOFO
Datum och tid: 15 jun 00:00

Igår gick jag hem med en kille från ett känt rockband. Så klart bodde han i en äcklig lägenhet i SOFO vid nytan. Killen som jag inte vill nämna vid namn hade en massa bilder och tidningsurklipp på sig själv ovanför sängen. Så himla grisigt, världens turn-off!! Ps. Han hade dessutom en mikroskopiskt liten penis. HAHA /Groupien

Rösta

5 kommentarer

Skrivet den 18 juni 2009, kl 13:32 av glömde

Kondom nummer 15028

Plats: värmdö
Datum och tid: 16 jun 01:00

Jag och min pojkvän har vart ihop ett tag, men ingen av oss har riktigt tagit steget in i regelbundet sex och gosa. Själv är jag en riktigt trött person när jag lägger mig ner i sängen och vill inte att nån rör mig alls - jag är en tråkig flickvän där, helt enkelt. Men så överraskade min pojkvän mig och svängde förbi efter jobbet - då vi bor på varsin sida av Stockholm. Det var en otroligt rolig kväll, att lära känna varandra lite mer intimt på hemmaplan - då vi gärna har sex när vi reser - som vi gör hela tiden. Och han kommer förbi ikväll - det får se till att bli en ljus natt, för trött ska jag verkligen inte vara. Kondomen hade jag liggandes kvar på bordet brevid sängen, men den använde jag i vattenkrig igår.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 17 juni 2009, kl 11:41 av lisa

Kondom nummer 6783

Plats: Fruängen
Datum och tid: 17 jun 09:00

Tunnelbanan till Fruängen. Du + jag + 6783 = 6!

Rösta

2 kommentarer

Skrivet den 25 augusti 2009, kl 16:33 av maria

Kondom nummer 65465

Plats: östermalm
Datum och tid: 9 aug 18:00

Min kondom gick till min hemliga älskare. Han med den söta flickvännen som tydligen inte leverar ordentligt därför får jag med nöje hoppa in med jämna mellanrum. Det är spännande och han är bland de hetaste på jorden. Sexet är underbart och jag älskar hans snea kuk. Med 08-kondomen testade jag att ta den där bak, men fan så ont de gjorde, jag avbröt och vi bytte till en annan..

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 10 juli 2009, kl 11:46 av Demi

Kondom nummer 15063

Plats: Hotell
Datum och tid: 4 aug 00:24

Träffade en kille på krogen, han var bartender! Han viskade i mitt öra att han tyckte om chokladdoppade jordgubbar. På något sätt rusade adrenalinet genom mig och han avbröt sitt skift (sjukanmälde sig) och vi checkade in på närmsta hotell istället för att dra hem till någon av oss! Och på hotellet beställde vi in chokladdoppade jordgubbar och hade sanslöst sjukt bra sex.

Rösta

0 kommentarer

Bläddra bland fler inlägg
1 2