Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Meny

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 30 september 2009, kl 23:24 av Viktoria

Tack och hej!

Alright, berättade härrom dagen att det här är min sista bloggdag på kondom08. Men det slutar inte här. Framöver skriver jag krönikor på www.p-guiden.nu.

Hoppas vi ses där och tack som fan för den här tiden!

Skrivet den 30 september 2009, kl 22:45 av Viktoria

Nervkittlande

Jag vill ge ett sista tips så här på sluttampen, ja snart ses vi inte mera.
Vill du läsa mer om sex och sånt på nätet i en cool tappning? Vill du skippa den enkla varianten av sex, kåthet och relationer som så många blaskor använder- då rekommenderar jag dig att börja med Nerve. Nerve har snygga erotiska foton, bra noveller och en dejtingdel!
De flesta är amerikaner så om du ska på en tripp till New York är det ju alldeles utmärkt.

Skrivet den 30 september 2009, kl 22:41 av Viktoria

Tänk om det bara krävdes ett par jeans

På fredag är det jeansföretaget Lee National Denim Day för att samla in pengar till kampen mot bröstcancer. Hmmm jeans+bröstcancer? Reklamfilmen visar vilken orgasmisk känsla tjejer kan få av ett par tighta jeans. Jag har tydligen aldrig haft tillräckligt tighta för jag känner inte alls igen mig i känslan som beskrivs. Krävs nog mer än ett par jeans.  

Skrivet den 30 september 2009, kl 12:50 av Johan

Shortbusljuset

Jetlagen hanger fortfarande kvar lite vilket gor att man vaknar i ottan. Aven om vi bokade ett billigt hotell sa ar anda utsikten ljuvlig fran 8:e vaningen i Gramercy. 05.00 ljusnar det lite grand och vissa lampor ar tanda i husen runtomkring. Jag ligger och tanker att det ser precis ut som i filmen Shortbus nar en kamera zoomar in och ut i olika hem i Brooklyn.

Skrivet den 30 september 2009, kl 11:27 av Ola

vad vill han

Hej! Jag är en kvinna på 50+ som träffar en yngre man (26), vi har träffats 3 ggr men haft kontakt i tre månader. Vi har bra sex, men jag vet inte vad han vill riktigt med mig. När jag frågar om han tycker om mig så säger han att jag är grym, ska väl ta det positivt tror jag. Vi har setts med 2 veckors mellanrum o jag känner att jag börjar få känslor för honom. Vad ska jag göra? Vet dessutom att han vill ha barn längre fram i tiden! Han säger inget om vad han vill med mig! /Anonym

Hej Det kanske inte är så mycket du kan göra mer än att se hur det utvecklas, du tycker om honom och han om dig, det är svårt att veta något om framtiden, kanske mer att vara här och nu ni har träffats en kort tid och ni båda får se hur det utvecklas och framförallt se vad du själv vill i förlängningen. Hälsningar Ola .

Skrivet den 29 september 2009, kl 23:13 av Viktoria

Osedvanlig grymhet

Innan jag ramlade in på DN:s singelblogg läste jag om grymheter i Guinea. Inte bara grymheter utan osedvanligt mycket grymheter. På något sätt blir man helt paff över hur de orkar hålla på. Soldaterna i säkerhetsstyrkan som våldtar kvinnor med gevärspipor, skjuter både folk och i luften medan folk försöker fly i  kalabalik. Är de så inne i det hela tiden att de aldrig stannar upp och undrar liksom vad håller jag på med? Mycket av våldet mot kvinnor i konflikt verkar som att det pågår bara för att det går. Är man tränad soldat kan man stoppa en flyende kvinna, slita av henne kläderna och våldta henne på ett eller annat sätt. Det är en grymhet av osedvanlig styrka.

Skrivet den 29 september 2009, kl 23:07 av Viktoria

Singlar

Om ni är singlar och får tråkigt i höst kan jag rekommendera Singelbloggen på DN. Isabella verkar sympatisk. Han killen Paul är säkert det också, men brudar är lite roligare att läsa om. Det är trevligt att bloggen heter Singel i höst. För vem fan vill egentligen vara singel särskilt länge?

Skrivet den 29 september 2009, kl 21:33 av Johan

The Standard

Alright. Letade upp ingangen till den dar parken som ar byggd uppe pa en gammal jarnvag. Den lag typ pa 22 gatan i Chelsea och sedan borjade vi vandra soderut. Vi passerade det fina hotellet The Standard. Standard har gatt ut med att man garna far posera naken eller lite naken i hotellfonstret. Jag spanade lange och noga och upptackte en tjej som kammade haret. 

Skrivet den 29 september 2009, kl 10:25 av Ola

missbruk

Hej, Ola!! lever sambo med en man, som har alkoholproblem. Jag har inte lust till sex eller närhet. Han blir förbannad och sur, när jag inte vill. Jag försöker förklara för honom att hans missbruk, är orsaken till problemet. Han tycker att jag är problemet eftersom jag inte vill ha sex. Hur mycket jag än bönar och ber att han skall sluta dricka, händer det ingenting. Han slutar ett tag, sen gör han mig besviken igen. Jag har pratat om familjerådgivning. Han tycker att vi vet våra problem, så vi behöver inte en tredje person, som talar om var problemen ligger. våra barn mår också dåligt över hans drickande. Har du något tips, hur jag skall gå till väga. /Anonym

 Hej Utifrån fin beskrivning så har din sambo ett missbruk, när man lever med det i så utvecklar man ett s.k. medberoende, det gör även barnen, med en ibland alltmer ökad tolerans och ansvarstagande inför den andres missbruk och bär personen framåt, man skyddar, här behöver man hjälp utifrån även om han inte vill ha hjälp så tycker jag att ni behöver stöd, ta kontakt med en beroendemottagning, speciellt som det finns barn. De finns uppknutna till stadddelar eller en anhörig förening som Alanon som hör till AA(anonyma alkoholister), om din sambo själv inte tar emot hjälp så kan man ändå själv göra det för det man kan behöva hjälp då det finns mycket skuldkänslor och frustration och mer se till barnen behov, din sambo är vuxen och han måste välja mellan det han har och det som kan förloras om han fortsätter med sitt missbruk, ju tidigare man tar tag i det desto bättre chanser har man. Det finns idag många olika behandlingsformer, både för den enskilde och familjen så möjligheterna är flera. Om han tar tag i missbruket så kommer chanserna till att ni hittar tillbaka igen vara betydligt större. Hälsningar Ola

Skrivet den 28 september 2009, kl 16:23 av Ola

orolig

Hej Ola! Jag är en ung tjej som för några år sedan fick klamydia (på grund av en otrogen skitstövel till pojkvän, och ja, jag är bitter) som ledde till en äggledarinflammation i min ena äggledare. Efter detta har jag varit livrädd för att det här ska innebära att jag inte kommer kunna bli gravid. Jag planerar ingen graviditet inom en snar framtid, men jag skulle ändå vilja veta om detta kan ha påverkat mina chanser. Rent logiskt tänker jag att eftersom inflammationen bara påverkade ena äggledaren så borde den andra fortfarande vara okej, och jag borde fortfarande kunna bli gravid. Dessvärre tar rädslan lätt över och säger att det kanske ändå gör det svårt/omöjligt för mig att få barn. Jag skulle uppskatta att få ett klart svar. /Malin

 Hej Tog upp din frågeställning med en specialist inom gynekologi. som menade att det alltid är svårt att uttala sig om risker omkring infertilitet, en äggledarinflammation behöver inte påverka fertiliteten det är flera faktorer som spelar in så något entydigt svar går inte att ge, men försök att möta upp rädslan med att det mesta talar för att det inte är något problem och att du inte kan göra något nu förutom att skydda dig mot en ny chlamydiainfektion. Man har sett att återupprepade chlamydiainfektioner kan påverka fertiliteten negativt. Hälsningar Ola.

Skrivet den 28 september 2009, kl 14:23 av Johan

Hår

Ser en kille spela live på Livingroom i Lower East Side. Han ser mest ut som en juriststudent och skulle enligt min partner funka bättre med mer hårväxt.

Skrivet den 28 september 2009, kl 13:25 av Viktoria

Allt har sitt slut

Allt roligt har sitt slut. Om två dagar slutar jag blogga här. Jag har hållt på sedan juni 2008. Jag minns när jag fick frågan om jag ville blogga. Jag var i Kungsträdgården med en kompis på något jippo. Det var bråttombråttom och jag tror jag sa ja på stående fot. Jag fick gå bort från folkvimlet för att han höra vad han i luren sa. Dagen efter besökte jag reklambyrån som jobbar med kampanjen och blev plåtat av söt kille. Han ville att jag skulle le hela tiden.  Jag log för allt vad jag var värd. I övermorgon tar det slut alltså. Men inte helt slut. Det är början på något nytt.

Skrivet den 28 september 2009, kl 13:10 av Johan

Följ fransmannen

Jag tog bussen till Harlem igår. Väl där hade jag glömt vilken kyrka som jag skulle gudtjänsta i men detta var inget problem.  Det var bara var att följa strömmen av mellaneuropéer som plötsligt ploppade upp i liknande höstjackor och skor/kängor. När man såg en sådan, då visste man att det fanns en metodist eller baptistkyrka i närheten. Gudtjänsten varade i 150 minuter.   

Skrivet den 27 september 2009, kl 20:34 av Viktoria

Alltid fest med kondom08

Jag tittar igenom gamla foton. Det är nog min favoritsysselsättning. Genom att titta på kort kommer man ihåg bättre. Det här är från en fest hos en kompis. Det är sommaren 2008 och kondom08 var festens givna mittpunkt. 

 

Skrivet den 27 september 2009, kl 18:06 av Ola

undrar

Hej! undrar vad man ska gör för att inte få utlösning så fort ibland kommer man direkt nästa, undrar vad man ska göra åt det / Andreas

Hej En metod som brukar fungera är start/stopp metoden som går ut på att bättre ”kontrollera” utlösningen börja ”träna” vid onani stanna upp strax innan utlösning, försvåra sedan med glidmedel sedan tar du med dig tekniken när du har samlag, det är lättare om din partner sitter på dig då den ställningen underlättar, sedan stannar du upp tre ggr innan du kan få utlösning, ha tålamod det tar sin tid men det kan fungera för dig. Hälsningar Ola

Skrivet den 27 september 2009, kl 15:41 av Johan

Kastrerad!

Så har Roman Polanski enligt uppgifter gripits  i Zurich i samband med filmfestivalen där. Han grips för sitt gamla pedofilibrott som han begått i slutet av 70-talet. Hm, tur för Roman att han inte hade sex med en minderårig i Polen, då hade han ju enligt det nyklubbade lagförslaget blivit kastrerad. 

Skrivet den 27 september 2009, kl 13:37 av Johan

Tidig som vanligt

Vaknar upp i ett regnigt New York. Klockan är tidigt fast jag försökt att motverka jetlagen. Jag trodde att hösten skulle vara här, men det är sensommaren som är det. Ska strax på söndagsgudtjänst.

Skrivet den 26 september 2009, kl 08:04 av Ola

vilka

Hej! När en del kvinnor får orgasm så sprutar de ut en slags vätska, ibland ganska stora mängder. Vad består egentligen denna vätska av? Varför är det bara tjejersom får denna \"sprutorgasm\"? Får de en \"sprutorgasm\" varje gång, eller är det bara i speciella situationer eller vid starka orgasmer? /Abbe

 Hej Vätskan i s.k. fontänorgasmer innehåller vätska från körtlar i området och en del urin, den typen av orgasm har en del kvinnor lättare att få, man tror att den s.k. g-punkten är involverad, sen om de får det varje gång är svårt att veta mer än att en del kvinnor har lättare att få den typen av orgasm än andra. Hälsningar Ola .

Skrivet den 25 september 2009, kl 14:00 av Ola

stånd

Hej Varför känner jag mig jättenervös och inte får riktigt stånd och kommer snabbt när jag ska ha sex med en tjej.finns det någon medicin som man kan använda för att lindra oron och att slippa bli nervös, tack /Putte

Hej En viss nervositet hör till, speciellt i början av en relation, att ta medicin kan göra att du tror sedan att du inte klarar dig utan den, här är det bättre att fundera på vad det konkret du är nervös inför, vad du tror ska hända, konsekvenser du då tror inträffar, t.ex. om du inte får stånd, och vad det skulle innebära och vad du tror att partner då tänker, och vad det är som säger att det ska bli så som du befarar. Det är bättre att utmana orostankarna konkret än att ta en medicin som kan påverka lust och erektionen som t.ex. viss lugnande medicin. Eftersom du skriver att du kommer snabbt så får du stånd i alla fall ibland och då kan använda dig av start/stoppmetoden som det finns mer utförligt om i tidigare frågor. Hälsningar Ola

Skrivet den 24 september 2009, kl 17:59 av Ola

ont

Hej. När jag har sex så får jag som skavsår på penis ser ut som en blåsa som vätskar sig.efteråt blir det som ett ärr.vad kan det vara. /Patrik

Hej Blåsor som vätskar kan vara herpes men också ett ”vanligt” skavsår, vänd dig till en hud/ven/sesammottagning för en undersökning för att se vad det kan vara, är det herpes som är en mycket vanlig sjukdom finns det mycket bra behandling. Hälsningar Ola

Bläddra bland fler blogginlägg
1 2 3 4 5