Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Meny

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 31 mars 2009, kl 18:34 av Viktoria

Nummer ett

Vem vann då? Vem är sexigaste rockbruden?
Det här klippet placerar Tina Turner på förstaplatsen.

Skrivet den 31 mars 2009, kl 18:00 av Ola

aldrig har haft sex.

Hej! Jag en singel kille på 24 år som aldrig har haft sex. men jag brukar onanera väldigt ofta... problemet är att jag får orgasm ganska fort... så e jag rädd att jag ska inte hålla lång tid när jag har sex när jag börjat dejta. jag vill inte att det ska gå för fort. vad göra? Från Erik

Hej

Man kan inte veta hur det blir när du väl har sex så det tar bara energi att fundera över. Det är så mycket annat som är viktigare, som vad ni tycker om varandra, själva känslan och hur mötet er emellan är, så att du tänker på det här ibland gör ingen skillnad när du väl träffar någon utan snarare stressar dig så försök att lägga den tanken på hyllan. Hälsningar Ola

Skrivet den 31 mars 2009, kl 17:33 av Viktoria

You sexy girl!

Nerve, världens sexigaste community, listar sexiga rockkvinnor. På 32:a plats finns Kazo Makino, sångerska i Blonde Redhead. Hon ser ut som en indianflicka, åtminstone på den här bilden. Otämjd, wild & crazy. Kazo var med i en ridolycka och länge såg det ut som att hon inte skulle kunna sjunga igen. Men hon återhämtade sig. Satte sig ut på hästen igen, sjöng utav helvete och är hetare än någonsin.

 

Skrivet den 31 mars 2009, kl 13:53 av Johan

Anthony Hopkins-kondomen

Fortsätter på patentansökningar gällande kondomer. Här är det som du ska använda för att inte få sexuellt överförbara sjukdomar när du idkar oralsex. Lite Hannibal Lector på den.

 

Skrivet den 31 mars 2009, kl 12:07 av Johan

Innan du ska ligga måste du öppna med en nötknäppare

Måste visa nötkondomen. Någon har tänkt till på kondomförpackning och ansöker nu om patent. 

 

Skrivet den 31 mars 2009, kl 10:49 av Johan

Kondombyxan

Sitter och kolla på patentansökningar gällande kondomer. En rolig variant är kondombyxan. Ta på byxan och var redo. Passar både män och kvinnor. Patentregisterades 1990.

Skrivet den 30 mars 2009, kl 16:40 av Johan

Premiär

Plockade precis ut longboarden för första gången i år och lät den smaka på lite asfalt på sträckan Aspudden-Örnsberg. Tyvärr ligger grussaltet fortfarande kvar och skapar irritation. 

 

Skrivet den 30 mars 2009, kl 13:00 av Johan

Räkfrossa

Rensade 5 påsar räkor helt i onödan. Efter gårdagens fest är kylen fylld av skalade räkor. Nu blir det räkfrossa hela veckan. Har genomgått en räkfrossa tidigare, då i Natal, Brasilien. Då slutade det med räkstopp i ett år. Får se om det blir repris nu. 

Skrivet den 30 mars 2009, kl 11:47 av Ola

aldrig orgasm

Hej.

jag är en tjej på 29 år som aldrig fått orgasm. är det nåt fel på mig ? har penisens storlek betydelse för det? Från Petra

Hej

Penis storlek brukar inte spela någon större roll utan det handlar mer om känsla och avslappning och bl.a. att klitoris stimuleras. Har du heller inte fått orgasm vid onani? Ibland är det så att man behöver ”träna” d.v.s. att ha onani, och sedan att man tar med sig tekniken så börja där, rfsu har gett ut ett häfte som heter klitorissex som kan hjälpa dig. Hälsningar Ola

1 kommentarer

Skrivet den 30 mars 2009, kl 10:37 av Viktoria

I'm a flickr

Första gången jag hörde talas om flickr trodde jag det var något halvsnuskigt. En sån sida där tonårsflickor laddar upp bilder på sig själva och får dem betygsatta. Hur snygg är du? Nu vet jag bättre. Jag har skaffat flickr. Deras reklam var så oemotståndlig: Not only does Flickr make you smell better, it also makes you more attractive!
Här kanske man fortfarande får äga sina bilder själv, till skillnad från fejjan.

Skrivet den 30 mars 2009, kl 05:12 av Viktoria

I gråzonen

Sasha Greys artistnamn kommer inte enbart från Oscar Wildes roman The Picture of Dorian Grey utan också från Kinseys skala över sexualiteten. Sasha vill vara i gråzonen och torde därför se sig som ganska bisexuell. Sasha vet vad som säljer.

Skrivet den 30 mars 2009, kl 01:28 av Viktoria

The Picture of Sasha Grey

Sasha Grey fyllde nyligen 21 men har varit porrstjärna sen hon var 18 år. Hon spås bli nya Jenna Jameson och är på god väg. I hennes porrdebut bad hon om att bli slagen i magen samtidigt som hon suger av en kille. Sasha kör helt en kelt en hård stil. Hon säger att hon började gilla BDSM efter att hennes äldre pojkvän presenterat lekarna för henne. I en intervju med tidningen Hustler om vad hon gillar för sex privat säger Sasha
- I like to shit, piss, and get fucked in the ass with my Elmo outfit on.
Men spännande med Sasha är att hon är coolare än andra porrstjärnor. Lite intelligentare och lite mer intellektuell (och lite mera humor). Hennes artistnamn är taget från Sascha Konietzko i bandet KMFDM och Grey från Oscar Wildes bok "The Picture of Dorian Grey".

5 kommentarer

Skrivet den 29 mars 2009, kl 19:31 av Viktoria

Bart om benen

Jag var mitt inne och höll på att skriva om en av de hårdast arbetande brudarna som tänjer på vad som är anatomiskt möjligt att göra. Men nu ska det tydligen promeneras. Det är sommarvärme här och mina bara ben ska göra säsongspremiär. Bleka som få!

Skrivet den 29 mars 2009, kl 19:12 av Viktoria

Vintagekondomer

Vintage när det gäller kondomer känns inte så hett. Men här har någon samlat på sig bilder på vintage kondomförpackningar. Det var bättre förr. Inte på känslan och kvaliteten, men på utseendet på förpackningar. Tänk att plocka fram något så vackert, delikat och förtjusande som Three Graces. Visst blir man sugen på att sätta på?

Skrivet den 29 mars 2009, kl 10:42 av Ola

snart otrogen

Hej!

Snart kommer jag att vara otrogen. Mitt problem är att min sambo inte vill ha sex med mig han laddar heller ner porr bilder på tjejer än är med mig vi har inte sovit i hop på över 1 år nu snart ligger jag med en annan man om jag ej får sex vad ska jag göra?
Från Elsa

Hej

Uppenbart så måste någon förändring ske både när det gäller ert samliv men kanske också i vardagen. Eftersom du skriver och ännu inte har taget steget från honom så tänker jag att du vill hitta en lösning. Jag tycker att ni ska söka hjälp hos en familjerådgivning för att utifrån se vad det är som gör att den här situationen har uppstått och se vad som kan vara verksamt för att lösa det. Familjerådgivning finns ofta knutet till stadsdelar/kommuner eller i privat regi. Har du pratat med honom att du ser allvarligt på hur ni har det, om inte så gör det kan vara ett uppvaknande om att det uppenbarligen är så att det finns en del att lösa och prata om. Hälsningar Ola

Skrivet den 29 mars 2009, kl 10:31 av Viktoria

Skydd gör nytta


Om jag någonsin tvivlat: inatt fick jag på nära håll se varför man ska använda cykelhjälm. En kille cyklade och körde in eller blev påkörd av en bil. Han hade ingen hjälm och låg medvetslös på asfalten. Sex personer ringde 911 och snart hade det kommit fem polisbilar, en brandbil och en ambulans.

Skrivet den 28 mars 2009, kl 18:29 av Johan

Den faller

Något går fel och en nyupphängd tavla trillar ner. Jag beskyller den nyinköpta fiskelinan, men upptäcker snart att det är upphängningsanordningen. Det känns jobbigt med misslyckande och jag tröstäter en sportlunch. Humöret går upp igen.

 

Skrivet den 28 mars 2009, kl 17:26 av Johan

RENS

Rensar 10 påsar räkor och kollar 3 avsnitt Seinfeld samtidigt.

Skrivet den 28 mars 2009, kl 15:41 av Viktoria

Restaurangvett

Igår var vi ute och åt. Det var väldigt tjejigt. Mexikanskt och frozen margaritas. Och skvaller. Mycket skvaller. Drinkarna var alldeles för starka men blev godare allt eftersom. Jag beställde två förrätter. En var fisk som det skulle vara sötpotatis till. Jag såg ingen sötpotatis. Servitrisen sa oj, glömde de den och gick ut i köket för att hämta. Kom tillbaka och sa att sötpotatisen var slut. Samma sak hände en kompis på en annan restaurang. En av huvudingredienserna i hennes sallad var inte med, för de hade inte mer av den varan. Man kan tycka att det bara vore för köket att säga till servisen så att servisen kommer tillbaka så man kan ändra sin beställning? Det är fult att luras.

Skrivet den 28 mars 2009, kl 14:31 av Johan

I ramaffären

Hämtar en inramad plansch på 4 hörn. Ramen är gjord av betsad furu säger ramkillen.

Bläddra bland fler blogginlägg
1 2 3 4 5 6 7 8 9