Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Meny

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 30 juni 2009, kl 18:00 av Viktoria

Hett

Det här filmen kommer jag gilla. Böghumor. Lustigt. Bilden är från öppningskvällen i London. Skulle lika gärna kunna vara pride i somras. Vältränade, inoljade bögar. Mmmmm

Skrivet den 30 juni 2009, kl 16:28 av Viktoria

Tranan tog kondomerna

Jag var på Tranan igår och tjuvade på en drink. På toaletten satt kondom08-affischer. Har inte sett dem tidigare. Har faktiskt inte varit tillbaka i stan särskilt många dagar. Men det var de små affischerna där man kan plocka en kondom. Alla kondomer var slut. Herregud hur ska det nu gå?

Skrivet den 30 juni 2009, kl 15:00 av Viktoria

You gave it to me

Salem al Fakir spelade på House of Sweden i Washington på valborgsmässoafton. Jag hade precis varit hos frisören och var hetare än någonsin. Svensk communityt var överlyckliga över att ha dem på plats. Det var första gången jag såg Salem live och kände inte igen så många av låtarna. En kompis frågade igår om jag hade hört Roxy. Ny låt med underbar text.  Salem sjunger om att få en könssjukdom. Det bränner och svider. Han sjunger att tiden ska läka besvären och att det är bättre att vara själv i fortsättningen- eller if you wanna go higher, just use your hands instead. Jag undrar om han menar att man ska vara själv och runka eller använda händerna för att sätta på kondomen. Trist att vara själv hela tiden va Salem?

Salem är som en fartfylld fläkt när han spelar och sitter aldrig still. Därav den skakiga bilden.

Skrivet den 30 juni 2009, kl 12:22 av Viktoria

Tillbaka till dåtiden

Min långa vistelse utomlands och globetrottande på väg hem och till USA slutade abrupt. På Heathrows flygplats uppsökte jag damrummet och placerade två av mina tre väskor som tillhörde handbagaget på en krok. Bang så ramlade handväskan ner från kroken och ner i stengolvet. Mobilen, som är att betrakta som ett arbetsredskap och där det har skrivits många spontana blogginlägg, var sig inte lik. Nu är mobilen på sjukhus och jag har en lånemobil. Utan T9. Varje meddelande är en plåga när det ska tryckas fram svar.

Skrivet den 30 juni 2009, kl 09:19 av Johan

Endast 4 % av dessa spermier har normalt utseende!

Enligt spanska forskare riskerar snubbar som kör cykel mer än 30 mil i veckan att få minskad fertilitet. Detta troligen på grund av cykelbyxan och friktionen som orsakas av cykelsadeln. Endast 4 % av spermierna på de killar som kör mer än 30 mil i veckan är normala. Andra möjliga offer:

Ridkillar i cykelbyxor, roddkillar i tighta dräkter, killar som kör lastbil i trång dress.

 

Skrivet den 30 juni 2009, kl 06:16 av Ola

smittad

Jag har inte haft sex men har drabbas av klamydia.Däremot har jag haft klamydia 2 gånger förut när man utforskade sej själv men det är 20 år sen.Men nu är jag lyckligt gift eller ? det får man väl se.Men ingen av oss har haft sex och då menar vi det. Från: Mattias

 

Hej

En förutsättning för att smittas av chlamydia är att det behövs kroppsvärme och slemhinnor och att någon är smittad
det finns inget annat sätt.

Hälsningar Ola

Skrivet den 29 juni 2009, kl 14:20 av Viktoria

Extra allt

Jag har pratat mycket relationer med kompisar. Hur man vill att det ska vara och hur det är. Killar som är heta och killar som är töntar. Jag tror det är viktigt i alla relationer att se det som en bonus här i livet. Man måste fortfarande leva sitt eget liv, träffa sina egna kompisar och utvecklas som individ. Att ha ett schysst förhållande är som att beställa en pizza med extra allt på. Grädden på moset. Kryddan i tillvaron. En lite lyxigare tillvaro.

Skrivet den 29 juni 2009, kl 12:58 av Viktoria

Istället för att andas på matta

Kroppen borde reagera på samma sätt vid piskrapp som vid liggande på spikmatta tycker jag. Att nyttiga endorfiner och sånt frigörs. Så i väntan på att spikmattan anländer med posten: slå dig själv lite lätt eller be din partner göra det.
Jag tränade Aikido förut och då ingick det i uppvärmingen att man skulle klappa kroppen ganska rejält för att väcka muskler och leder till liv. Måste vara samma princip. Fast piska är coolare.

Skrivet den 29 juni 2009, kl 12:41 av Viktoria

Nail it

En grej man ser överallt i tidningsannonser i Stockholm är spikmattor. Det såg man inte röken av i USA. I USA var det reklam för mediciner, sjukförsäkringar och billig men "nyttig" mat. Läste en intervju i Metro med han som tydligen är ansvarig för masshysterin för spikmattor i Sverige. Han hade konstigt namn och var snygg. New age-liknande saker och meditation känns så slutet av 90-talet. Nu har vi överlevt milleniet och borde kunna andas ut.

Skrivet den 29 juni 2009, kl 12:41 av Johan

Eddie Murphy gör Michael Jackson 1983

Skrivet den 29 juni 2009, kl 12:07 av Viktoria

asexuelle Michael

Få kända människor har haft så tvetydig sexualitet som Michael Jackson. Att han gifte sig med Debbie Rowe och fick barn var jättekonstigt. Tänk dig Michael ha sex- det går inte. Trots mycket juckande med underlivet var Michael den mest asexuella människan jag vet. Svårt att tänka sig att han överhuvudtaget hade en penis.

 

Skrivet den 29 juni 2009, kl 10:01 av Ola

kliar

Hejsan Ola.. jag haft små blåsor runt ollonet ett tag fast faktiskt inte brytt mig fören idag när mitt ollon blev röd o börja klia.. Kan de vara att blåsorna (?) spridit säg eller att jag fått ngt annat. bara varit med en tjej på länge o hon har inget.. vad kan detta vara och kan de va farligt.. skäms att vända mig mot ungdoms- mottagning eller ngt. liknande Från Gustavo

Hej Det skulle kunna vara helt naturliga penila papler som finns i det område som du beskriver. Att bli röd och att det kliar kan också bero på svamp. Den tvål du använder kan också vara för stark. Det är inget farligt. Gå till din läkare, de är vana att ta hand om killar med din frågeställning. Där får du rätt behandling om det skulle behövas så att dina besvär försvinner. Hälsningar Ola

Skrivet den 29 juni 2009, kl 09:27 av Johan

Det gäller alla!

 

Skrivet den 28 juni 2009, kl 07:13 av Ola

kalla fötter

Hej Ola! För en tag sedan träffade jag en man på nätet,vi började dejta lite smått,han var jätte trevlig till en början,vi hade mycket sex,vilket blev resultat av en graviditet.Han förändrades väldigt mycket efter detta,han tappade lusten för mig,kändes som han inte ville veta av mig.Jag gjorde abort ,men såg ingen förändring hos honom,han som sa att vi skulle börja om på nytt,men nu verkar det som han inte känner någonting alls för mig, han hoppas att känslorna ska komma tbx. Min fråga är hur vanligt är det att killar tappar lusten för kvinna då de blivit gravid och efter abort, kan känslor helt dö ut? Eller är det så illa att han lekt med mig?

Från Eva

 

Hej 

En önskad eller oönskad graviditet förändrar alltid en relation, och uppenbarligen så hände det något med din partner. Var aborten önskad från båda sidor? Hur länge kände ni varandra innan ni fick ta ställning till graviditeten. Det är möjligt att han och du har olika sätt att se på er relation dvs. allt från ett äventyr till en önskan om en framtid tillsammans. Hans ”kalla fötter” kan handla om rädsla inför den nya situationen och krav på sig själv. Sorg efter en abort kan också göra precis som för kvinnan att män drar sig inåt och energin går åt att ta hand om sorgen. Det finns inget enkelt svar till förändringen men jag kan bara hoppas att han inte har lekt med dig.. Hälsningar Ola

Skrivet den 27 juni 2009, kl 08:09 av Ola

sprickor

Mitt ollon och förhud har en tendens att blir inflammerat efter sex om jag inte tvättar av den under samma kväll( vilket man inte alltid kommer ihåg! ) Den torkar även ut och kan spricka upp och kan få väldigt små "ljusa" prickar på förhuden och ollonet. Bör jag gå till ungdoms mottagningen eller vårdcentralen, sller är detta "normalt" Från: fiske

Hej Eftesom att det är något som "stör" så att det spricker som du skriver så tycker jag att det är en bra ide att gå till din ungdomsmottagning eller sesammottagning så att du kan få hjälp så gör det. Hälsningar Ola

Skrivet den 27 juni 2009, kl 00:48 av Johan

Jag var där

I obygden är man inte alltid uppkopplad och missar därför en del. Det jag missat idag verkar vara att kungen av pop har avlidit i en morfinöverdos. Hans sista Sverigekonsert blev 1997. Jag var där.

Skrivet den 26 juni 2009, kl 13:44 av Johan

Han hade en stekig bil

 Så sitter man där i en trädgård och äter lunch på ett gästgiveri någonstans i obygden mellan Sala och Tierp. Helt plötsligt dyker då andrahandsuthyraren, socialdemokraten och tidigare Robinsondeltagaren Jan Emanuel upp. Han har hästsvans, solglasögon och hatt. Han är ensam och äter buffé med stek, potatis och svampsås. 

Skrivet den 26 juni 2009, kl 13:23 av Viktoria

Åh Danny

Danny Mountain skulle bli fotbollsproffs men blev skadad och började som porrskådis istället. Dannyboy, som han också kallas, har gjort 58 filmer. Han gillar att knulla med vackra flickor. Men det han gillar allra mest är fotboll. Varje söndag i 90 minuter.

Skrivet den 26 juni 2009, kl 13:05 av Viktoria

Inte ett dugg gay i Turkiet

Turkiska fotbollsförbundet har sparkat en domare som är gay. Homosexualitet är inte olaglig i Turkiet men det finns inga lagar mot diskriminering som skyddar homosexuella. Halil Ibrahim Dinçdag avslöjades som bög efter en medicinsk rapport inför värnplikten. Halil är modig och berättar i TV om vad som hänt. Han säger:

Please stand tall against the unfairness against you, whenever something wrong is happening, Say that it is wrong. Say what is right for you.

Kom igen internationella fotbollsförbundet. Vågar ni inte protestera mot avstängningen av iranska spelare kan ni väl i alla fall protestera mot det här.

Skrivet den 26 juni 2009, kl 11:40 av Ola

gravid ?

Hej Ola, det är så att jag äter p-piller och ibland när jag har glömt att ta dem har jag och min pojkvän haft sex ändå. Men nu kommer frågan, Om man skulle bli gravid märks det på något sätt fast man äter p-piller? Tex. att man inte får mens fast man äter de pillren?

Från Neva

Hej

Tog upp din fråga med en barnmorska, och i normalfallet så är det ingen skillnad på graviditetstecknen även om du skulle ha p-piller. Tecken på graviditet kan skilja sig från kvinna till kvinna men ett vanlig signal på just graviditet är utebliven mens eller tex. ömma bröst Gör ett graviditetstest för att få svar på om du är gravid. Hälsningar Ola Hej!

Bläddra bland fler blogginlägg
1 2 3 4 5 6