Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Meny

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 31 juli 2009, kl 17:33 av Viktoria

Dans till dunkahits

Jag har sovit sjukt konstigt idag på grund av RFSLs tjejfest igår. Den slutade klockan fyra. Det var packat med brudar. Men jag gillade inte musiken och hade först ganska svårt att göra som alla andra- dansa som tokiga. Nästan alla dansade som tokiga. Det blev bråk också. Ett litet som de manliga vakterna lätt kunde hantera. Det var bara att gå in och ställa sig mellan brudarna och kanske flyttade de lite på någon. Det var som att de glömde bort att det var tjejer och inte killar på festen eftersom halva vaktstyrkan kom. De manliga vakterna hade ett visst fysiskt övertag.

Skrivet den 31 juli 2009, kl 16:44 av Viktoria

Poliserna laddar

Poliserna hade möte inför kvällen. Massa poliser överallt vilket är bra. En del tillhör polisens speciella hatbrottsjour som ska kartlägga hatbrott i samband med Pride.

Skrivet den 31 juli 2009, kl 08:44 av Ola

hård ?

hej. har en fråga som kanske inte passar in här men .... jag håller på och dejtar en tjej som jag tycker mycket om men det är lite familjeproblem och hon säger att hon inte mår så bra och hon vill inte börja något så länge hon mår dåligt ... vet inte hur jag skall göra ... just nu känns det som man har fått en stekpanna i huvudet . och jag tycker att jag får ingen klarhet i det vad hon tycker om mig ... skall jag ha tålamod ???? eller var det en fin dumpning ???vet ju inte hur länge det tar och reda upp ...vill ju inte heller hamna i kompisträsket för då kan det vara .... är kanske hård men .

Från Erik

Hej Om du har starka känslor för henne så gör det ju inget om du avaktar, det kanske är så just nu i hennes liv, dvs. att det är svårt att komma till klarhet över hur hon vill ha det, familjeproblem kan drabba alla och blir oftast bättre och det kan betyda att bara för att det är tungt nu för henne så behöver det inte vara så för evigt. Så har du starka känslor för henne så se vad som händer, att stötta henne i det som händer kanske heller inte är fel, men känn efter hur du vill göra.

Hälsningar Ola

Skrivet den 30 juli 2009, kl 15:16 av Ola

oralsex

Hej! Jag försöker goggla på detta med överförbara könsjukdomar vid oralsex, men får inte riktigt svar på det jag vill. Har läst att man kan bli smittad, men hur stor är risken egentligen? Jag påbörjade en avsugning med en ny partner för en vecka sen, men det kändes inte bra, så jag slutade långt innan han kom. Kan jag ha smittats med något.? Om jag nu t ex fått klamydia i svalget, hur kan det ses på ett klamydiatest? Eller måste jag specifik lämna ett svalgprov? För klamydia kan väl inte spridas från svalget ner till slidan genom min egen kropp? Bör jag kolla mig?

Från: Anne-Charlotte
 

Hej

Vid oralsex så kan man bli smittad av tex gonoree, herpes och hos vissa chlamydia bland annat, men könsjukdomar smittar via slemhinnor så  det betyder att någon inte behöver hinna få utlösning så använd kondom vid oralsex,man testar med en sk svalgpinne och nej bakterien stannar i svalget och tar sig inte vidare på egen hand däremot kan man sen smittta vidare via nästa gång man har oralsex  och när det gäller de två ovan nämda så är risken inte obetydlig att bli smittad,så för att vara på den säkra sidan så testa dig.

Hälsningar Ola

Skrivet den 30 juli 2009, kl 11:22 av Viktoria

Alla på rad

När Pride Park stängde vid midnatt var det en lång kö med taxibilar utanför. Som fattig flicka tittade jag med suckande blickar men följde strömmen till tunnelbanan.

Skrivet den 30 juli 2009, kl 10:14 av Viktoria

Äntligen, jag och gudinnan

Igår rusade jag till God-Des and Shes spelning på Pride Park. Hann se de sista låtarna. Men eftersom jag såg konserten i måndags gjorde det inte så mycket efter det bästa hände efteråt. Vi var många som ville bli plåtade med dem och de stod i säkert trekvart efteråt och signerade och krängde Lick it! trosor. Så om ni tycker att jag ser mer pepp ut på att träffa dem än vad de var på att träffa mig har ni helt rätt. Det blir jobbigt att le efter trekvart.

Skrivet den 29 juli 2009, kl 15:11 av Ola

otrogen

Hej Jag och min f.d. sambo försöker gå vidare var och en på sitt håll. Problemet är att jag har svårt för att släppa tanken på vad som varit sant i vårt förhållande. Det var mycket spel, lögner och svek från hans sida och misstänksamhet och svårigheter med tillit från min sida. Jag misstänker att han var otrogen vid flera tillfällen under vår relation, men enligt honom var det \"bara en gång\".

Från Eva

Hej 

Det är alltid svårt att hantera otrohet och det kommer en punkt där man ändå måste gå vidare antigen tillsammans eller var och en på sitt håll som i ert fall. Eftersom det här tär på dig och du har svårt att gå vidare så kan det vara bra att pratat med någon om det som har hänt och hur det fortsätter att påverka dig med brist på tillit och otroheten så att du kan bearbeta och frigöra dig mer från det som har hänt, mitt förslag är att du tar kontakt med en kurator för en samtalserie, de finns t.ex. inom landstinget eller privat regi. Hälsningar Ola .

Skrivet den 29 juli 2009, kl 11:56 av Viktoria

Fuck you right back

Lisa Magnusson skriver i Aftonbladet en krönika om Stockholm Pride. Hon menar att Pride-festivalen är fel väg att gå om man ska kämpa för allas lika rättigheter. Det är för mycket fest och för mycket sex. Hon hade kunnat tänka sig att stödja homorörelsen om det inte var för att männen tog så mycket plats. Lisa använder sig av samma argument som män som ifrågasätter varför Internationella kvinnodagen behövs eller varför det är så mycket snack om feminism hela tiden.

Feminismrörelsen är inte beroende av att män kallar sig feminister. Kampen är till för kvinnor och har förts av kvinnor. Män får gärna kalla sig feminister men de kan inte komma och snacka om vad det egentligen innebär. De kan aldrig tala om för oss hur vi bäst för kampen, för det är vår kamp. Samma sak är med för Pride och HBT-rörelsen. Känner du inte att du är en del av den ska du skita i hur kampen bör föras. Att män får stort utrymme inom HBT-rörelsen visar bara på mäns strukturella övertag i resten av samhället.

Sen till sexet. Sex är livsviktigt och det som får jorden att snurra. Det är många som kan tänka sig att acceptera homosexuella så länge man slipper se pussar eller hångel på gatan. Kan man inte köpa hela paketet, att alla människor är sexuella varelser, är det ingen acceptans för allas lika rättigheter. Prat om sex och vidarebefodring av tips och tricks kan aldrig förta känslan som sex ska ge. Pirr i magen, våthet, gåshud och massa orgasmer. Oavsett vem du har det med.

 

Skrivet den 29 juli 2009, kl 00:16 av Viktoria

Nya kärleken

Ikväll stirrade jag på God-Des i 45 minuter. Konserten på Pride House på Kulturhuset var underbar. Efteråt köade jag bland yngre töser för att köpa merchandise. Det blev ett par trosor där det står lick it på framsidan och bak God-Des and She. Jag stod och diskuterade med God-Des om vilken storlek jag borde ha. Hon visade hur stretchiga trosorna var och gav mig specialpris. Jag bad en tjej att ta ett kort på mig och min nya kärlek God-Des. Jag säger till tjejen att det är viktigt att det här kortet blir bra. Hon hajjar refrängen och jag lägger armen om God-Des och She står bredvid. Kameran slocknar. Batterierna har dött. God-Des ser mitt hysteriska leende skifta till panik och frågar om jag ska på konserten imorgon. Jepp, säger jag. Hon lovar att vi ska fixa bild då och blinkar med ögat.

Trosorna passade inte heller.

Skrivet den 28 juli 2009, kl 15:08 av Ola

känsligt?

Hej Vad är storleken på en normal penis och får en tjej orgasm med en mindre penis, är det just i slidöppningen som tjejen är som mest känslig

Från Peter

Hej Vad som är normalt brukar beskrivas som det som är mellan 9-22 centimeter, och median blir då ca 13-15 centimeter beroende på vilken undersökning man tittar på, självklart får kvinnor med en liten penis orgasm därför att det är annat än storleken som är viktigare, enbart penetration innebär automatiskt inte orgasm utan annat som klitorisstimulering, samspel, smekningar, sensualitet. Klitoris har ca 8000 nervändar medan mannens penis har betydligt mindre och klitoris har förgreningar i hela området, slidöppningenär känslig men inte i jämförelse med just själva klitoris, en bra bok som rfsu har gett ut som heter klitorissex skildrar det som kan vara bra att veta, så fundera inte så mycket på storleken. Hälsningar Ola

1 kommentarer

Skrivet den 28 juli 2009, kl 14:39 av Viktoria

jag ser kärlek och dejting naken

Hittade ett klipp från gårdagens Maskinuppträdande på Pride-invigningen. Jag hade min brassekompis med mig som förklarade refrängen. Den är på portugisiska och går så här:
o beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado
Enligt Google translate så blir det på svenska:
kyssen i munnen är ett minne blott, jag ser kärlek och dejting naken
Som en dikt! Men enligt brassekompisen skulle det egentligen vara snuskigare. Mer knulla.

Skrivet den 28 juli 2009, kl 11:57 av Viktoria

Istället för reklam

På tunnelbanan såg jag den här bilden. Skönt med lite omväxling istället för reklam hela tiden. Sån här vandalisering uppmuntrar jag. Men please lämna kondom08-affischerna ifred. De är fina.

Skrivet den 27 juli 2009, kl 23:41 av Viktoria

Dragigt

Massa artister uppträdde på invigningen också. Bland annat Maskinen som jag till stora delar missat. Jag skyller på USA-vistelsen. Minns att jag tyckte alla som inte dansar var tokrolig när den kom. Och i någon grad kändes det som det stämde. Det känns som de äckliga och farliga killarna finns bland dem som står bredvid och tittar på och inte bland de skakar rumpa. Maskinen, som kvällen till ära körde i kvinnokläder och fick hålla brösten på plats, fick en att vilja skaka rumpa.

 

Skrivet den 27 juli 2009, kl 23:34 av Viktoria

Bröllop i Kungsan

Dagens Prideinvigning sågs av 16 000 pers! Maffigt. Det bästa var bröllopet som tog plats på scen mellan Linnea och Jonas. Vigselförrättaren var Paul Trossö, präst och paret välsignades av blivande biskop i Stockholm Eva Brunne. Båda kyrkans representanter på plats är öppet homosexuella och att vända på rollerna ( i vanliga fall brukar homosexuella par vigas av heterosexuella präster) var ett roligt normbrytande. Jag hatar ju inte att gå på bröllop och blev faktiskt lite rörd. Kärlek ska firas.

Skrivet den 27 juli 2009, kl 08:21 av Ola

plast

Hej

Är en tjej som inte tål gummi, finns det kondomer i annat material .

Från Mikaela 

Hej Det finns plastkondomer som t.ex. Durex och Rfsu tillverkar med lite olika utförande,så det handlar mer om tycke och smak inför vilken du ska välja,men då finns ingen risk för latexallergi. Hälsningar Ola

Skrivet den 27 juli 2009, kl 07:52 av Viktoria

Party för tjejer som hellre dansar med tjejer

Jag frågade en kompis som är mer Pride-erfaren än vad jag är (jag är praktiskt taget oskuld) om vad man inte får missa. Hon sa att den stora grejen är Tjejfesten på torsdag. Massa brudar och massa dans. Ah, ska bli crazy bananas! Jag funderar redan på vad man ska ha på sig.

 

Skrivet den 26 juli 2009, kl 21:18 av Viktoria

Masshångel

Pride House som i år är i Kulturhuset invigs imorgon. Det börjar med hångel på plattan 11.15. Har man ingen att hångla med kan man komma klockan elva och då bli ihopparad med någon. Det är en ball idé med hånglet. Ungefär som när alla började spontandansa till Michael Jackson.  Läskigt att gå dit och chansa på att bli ihopparad med någon heting. Tänk om man bli ihopparad med någon som verkar jobbig och inte alls känns snygg? Svår situation och dra sig ur. Men nu handlar det om att göra ett politiskt statement och inte ragga. Det handlar om att alla ska få hångla på öppen gata med vem man vill. Puss!

Skrivet den 26 juli 2009, kl 20:56 av Viktoria

Do that pussy right

Duon God-Des and She uppträder på Pride House (Kulturhuset) hyllningskväll som kallas Välkommen till Familjen och är på tisdag. Mmmmhmmm känns som det kommer bli party. 

Skrivet den 26 juli 2009, kl 19:03 av Johan

Bilsemester

Jag lämnar Sverige för en vecka. Tillsammans med några andra formar jag nu en kvartett vars mål är Skottland. Hur vi valde en veckas bilsemester mitt under turistsäsong i Skottland vet ingen. Men nu är det så. Redan har det börjat bråkas om vilken rutt som ska tas, och om man måste stanna på alla platser där diverse skotska rockbandsikoner härstammar ifrån. 

Själv är jag mest sugen på att bestiga Storbritanniens högsta berg, Ben Nevis. 1,5 upp och ner är rekordet. 

Hörs

Skrivet den 26 juli 2009, kl 11:44 av Johan

M halkar efter

Moderaterna sällar sig till Kristdemokraterna när dom i en ny rapport inte har någon åsikt om heteronormen. Socialdemokraterna går aktivt ut med att partiet är emot heteronormen i samhället. Ett parti som är för heteronormen är ett parti som kallar sig för Sverigedemokraterna.

DN ifrågasätter Moderaternas håglöshet och Lars Lindblad(M) svarar att de har minsann gjort det som enligt honom måste vara den viktigaste frågan för "den här gruppen". M har nämligen varit nyckelfaktor när det könsneutrala äktenskapet har genomförts. 

Hm, en fin tanke, men den viktigaste frågan kan det väl ändå för hela friden inte vara. En liten del i uttrycket AMÄIH(alla människor är inte heterosexuella) kan det vara, men att få alla människor att ha ett heteronormativt tankesätt måste väl ändå vara målet.

Bläddra bland fler blogginlägg
1 2 3 4 5 6