Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Meny

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 30 april 2009, kl 07:17 av Ola

utlösning

Hej!

När det går för en kille dvs. det låter som det går, måste det alltid komma en utlösning eller händer det att det inte kommer ngt alls trots att han uppenbarligen fått en orgasm? Från Eva

Hej

Män kan få orgasm utan att få utlösning, så även män kan få flera orgasmer efter varandra även om det inte är så vanligt. Hälsningar Ola

Skrivet den 30 april 2009, kl 07:05 av Johan

Korpen bildades 1945

Köpte nya benskydd och begagnade grusskor igår. Skulle lira fotboll i en något mer stabil form för första gången på 105 år. Väl på plats i ingenmansland någonstans vid Älvsjö så dök det inte upp något motståndarlag. WO. Istället lirade vårt lag mot varandra, och jag märkte då plötsligt att den här svenskens kondition måste vara något bland de sämre i Sthlm. Jag var så slut, så trött och jag minns inte hur jag tog mig hem med cykel efteråt.

Skrivet den 30 april 2009, kl 04:08 av Viktoria

Tampongsnöre

Här tycker jag synd om Brittan. Det är jobbigt som det är att ha mens. Såna här saker är man alltid rädd för att de ska hända.

Skrivet den 30 april 2009, kl 03:54 av Viktoria

Dags för styling

På en tillställning för några veckor sen vann jag ett presentkort på klippning. Jag ska klippa mig på ett lyxigt ställe hos enda frisören som inte titulerar sig som hair stylist. Min frisör är nämligen en hair artist och life stylist. Jag undrar vad det kommer att innebära. Så här beskrivs han på webbsidan:

Eduardo’s natural charisma and enthusiasm for hair allows his guests to feel at ease the moment they are in his chair. He will talk to you about what you want, what you'd like to change, but most importantly he listens.

Jag måste alltså komma på en massa bra grejer att prata med den här killen om. Är det något jag behöver reda ut? Hur ska jag gå tillväga för att optimera mitt liv? Så många frågor.

Skrivet den 29 april 2009, kl 18:31 av Viktoria

No Cancun

Den här nya skitinfluensan förstör mina reseplaner. Jag och min roomie har börjat sukta efter att åka till Mexico. Närmare bestämt Cancun. En kompis var där i närheten och har berättat om vackra stränder, god mat och drinkar. Billigt som tusan skulle det vara. Är man redan i USA blir flygresan billig också. Men nu sätter svinen stopp för det. Vi missar den här drömmen:

Nu funderar vi på att dra till Florida istället. På något sätt känns det lite tryggare. Och billigare.

Skrivet den 29 april 2009, kl 17:06 av Johan

Kondommän gör akrobatik

Skrivet den 29 april 2009, kl 09:43 av Ola

orgasm

Hej Ola

Jag har svårt att få orgasm, har aldrig fått det vid samlag, även om det är jätte skönt och de känns nära att jag ska komma. Det tar jätte lång tid innan jag får orgasm när min kille slickar mig, kan ta en bra stund. men när jag onanerar tar de bara någon minut innan jag kommer och kan få flera orgasmer efter varann. undrar varför, är det att jag vill att man vill komma så det låser sig eller kan de bero på ngt annat ? Från Emmy

Hej

Som du själv är inne på så kan det handla om avslappning, det fokus som du har vid onani och förutsättningarna behöver du ta med dig in i samlagssituationen. Det kan vara saker eller föreställningar som du medvetet eller omedvetet hindrar dig när du är med din partner i dina tankar, som ofta handlar om att det kan vara svårt att slappna av . Prova med att ha sex på ett annat ställer då än var ni brukar ha och på ett annat sätt. Ibland kan viljan ställa till det, så se inte orgasmen som ett mål utan den infinner sig när den gör det eftersom du får det när du onanerar. Hälsningar Ola

Skrivet den 29 april 2009, kl 05:13 av Viktoria

Do it for our country


På victoria's secrets ungdomligare affär pink kan man köpa de här konstiga gröna trosorna. Om de med it menar knulla så ska kidsen i USA inte göra det. Och speciellt inte för landets skull. Landet har nämligen en massa tonårsföräldrar eftersom de inte blivit matade med säker sex som man blir i Sverige. Man måste bli matad och alldeles fullproppad ibland. Annars glömmer man.

Skrivet den 28 april 2009, kl 23:28 av Viktoria

I AC-helvetet

På mitt förra jobb frös jag hela tiden. Vinter som sommar. Nu, när det är över 30 grader ute har jag börjat frysa igen. Jag tycker det är helt sanslöst när man överdriver luftkonditionering så här mycket. Det är gött att vara lite småhet när det är varmt ute. Sen får man faktiskt också tänka lite på miljön. Det behöver inte vara arton grader inne. Tycker det kan få vara 23 grader inomhus på sommaren.

1 kommentarer

Skrivet den 28 april 2009, kl 15:45 av Viktoria

I krig och kärlek

Don't ask don't tell är taktiken för att bemöta homosexuella inom amerikanska militären. Nathaniel Frank tar upp hur policyn påverkat militären genom intervjuer med soldater och policyskapare. En sak är att den försvagat militären. Med USA:s krig och truppförstärkningarna till Afghanistan behövs alla soldater de kan få tag i. Och soldater som får vara öppet gay är tveklöst bättre soldater och stannar säkert kvar längre. Jag har inte läst boken än men jag är så ful i fan att jag rekommenderar den ändå.

Skrivet den 28 april 2009, kl 11:41 av Ola

vått

När jag har sex med min tjej, så blir det så blött. Det liksom forsar ur henne och det är inte urin. Det kommer hur mycket som helst. Vad är det för något? Från Daniel

Hej

Det kan vara så att din tjej har en kraftig lubrikation eller att hon får en så kallad fontänorgasm som kan göra att det blir extra vått. Inget konstigt utan helt normalt. Hälsningar Ola

Skrivet den 28 april 2009, kl 11:31 av Johan

Ny taktik

Siffrorna fortsätter att droppa och nu har oppositionen tvingats börjat med en ny taktik. Då både Lars och Mona var några riktiga jäklar på att kyssas i ungdomen och tydligen fortfarande gillar det, så har vänsterblocket nu tagit fasta på detta för att på det sättet stärka och värva fler väljare.

Skrivet den 28 april 2009, kl 10:23 av Johan

Varning starka bilder

Ha, störtlöjligt men ändå kul. Killar posar med bringa och ibland med lem. Alla bilder tagna med deras störiga mactelefon.

Kolla här.

Skrivet den 28 april 2009, kl 08:37 av Johan

Nypatenterad kondomförvaring

Man hade väntat på den och nu är den här. Hm. Kondomplånboken. De flesta känner till att en kondom INTE ska förvaras i plånkan, då friktion gör att kondomens hållbarhetstid minskar avsevärt. Nu har Chritopher Leo fixat en ny plånbok som du ska/kan köpa. Den är patentregistrerad nu i januari så det blir hot shit det här.

Skrivet den 28 april 2009, kl 05:12 av Viktoria

Liten värld


Ibland är världen liten. På tunnelbanan hittar jag några kvarglömda papper. Det handlar om ett etiopiskt band som ska ha konsert. I Stockholm!

Skrivet den 27 april 2009, kl 07:51 av Johan

DUSCHENS ABC

Den blivande sydafrikanske presidenten Zuma blir alltid avbildad med en liten dusch av satirtecknaren Zapiro. Detta för att Zuma svarat jag duschar, på frågan om vad han gör för att skydda sig mot HIV. 

Han är gift fem gånger i ett polygamt äktenskap. Sedan 1973 är han gift med Sizakele Khumalo, därefter gift och skild från Syd-afrikas utrikesminister Nkosazana Dlamini-Zuma samt änkling efter Kate Zuma. Han är dessutom nygift med 34-åriga Nompumelelo Ntuli och trolovad med tre andra kvinnor, varav han redan har barn med två.

 

Skrivet den 27 april 2009, kl 07:17 av Ola

storleken

Hej Ola!

Det är så att min man skäms för att han liten kuk, men jag säger hela tiden till honom att det spelar ingen roll hur stor den är, det är lika skönt ändå! Jag älskar hela honom, jag älskar honom för den han är å kommer alltid göra det. Jag har sagt det här till honom minst tusen gånger, men det verkar som om han inte tar in det. Från Sara

Hej

Storleken påverkar din killes självförtroende, du kan nog inte göra mer än det som du gör dvs. bekräftar att du älskar honom och att det inte spelar någon roll. Storleken på penis är en del av mannen och bestämmer inte om en relation fungerar eller inte i sin helhet, men uppenbarligen utifrån din beskrivning så går din killes tankar åt det hållet.

Uppenbarligen skulle han ha god hjälp att prata med någon om det här för det påverkar både honom och dig. Du undrar hur du ska prata med honom men eftersom det är mer är en fråga om självkänsla så är det inte alltid så enkelt då det inte är så logiskt. Du bekräftar men han tar det inte tills sig, här skulle han behöva prata med någon och möta upp honom i hans tankar och känslor, det bästa vore om han kunde prata med någon utomstående om det här och att initiativet kom från honom, är det möjligt? Om det är så så kan en sesammottagning vara ett ställe dit han kan vända sig. Hälsningar Ola

Skrivet den 26 april 2009, kl 11:14 av Ola

ingen lust

Hej Ola,

Jag undrar vad som har hänt när man har tappat bort sexlusten helt o hållet' för sin kille? Vi hade hur bra sex som helst när vi träffades, vi har varit tillsammans ett år nu i april men nu är det inget bra alls. Hur jag kan gå vidare med det här. Från Anna

Hej

När människor är nyförälskade så har människor mer sex, och när vardagen kommer så påverkar det också sexlivet, vad konkret är det som gör att inte lusten inte infinner sig, kommer det från honom eller är det annat i livet som står i vägen t.ex. stress och krav, försöka att skapa en stämning, bryt mönstret res bort över en helg tillsammans, prata om era önskningar osv. Det kan vara ett sätt. Om ni har kommit från varandra känslomässigt så försök att hitta återskapa det som har försvunnit. Hälsningar Ola

Skrivet den 25 april 2009, kl 18:46 av Viktoria

hett


De senaste dagarna har jag panikletat bikini eftersom det ska vara över 30 hela helgen. Igår hittade jag en överdel- på h&m. Känns lite tråkigt. Vill ha amerikanskt när jag är här. Men victorias secret var utplockad i affären. Inte som online där allt finns.

Skrivet den 25 april 2009, kl 15:45 av Johan

Bye bye c'est fini!

Så kom dokumentären. Hade precis avslutat några avsnitt av the Wire när jag knäppte på SVT och 13-minutersdokumentären om Lina gick. Se den här. 

Bläddra bland fler blogginlägg
1 2 3 4 5 6