Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Meny

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 30 november 2008, kl 00:00 av Johan

Manligt

Kilade precis förbi Herr Judit på Hornsgatan. Dom hade söndagsöppet och jag skulle hämta lite stålar för kläder som jag sålt. Dom flesta i affären både dom som jobbar och som är kunder, lullar runt i 50-talskläder medan nån storbandsjazz hörs i bakgrunden. Så här var det för min farfar om han hade tillhört något högre borgarskikt tänker jag. Efter att jag cashat ut några hundringar fick jag glögg som värmde fint på hemvägen när Hornsgatans snåla kilmat ven runt min kropp.

 

Skrivet den 30 november 2008, kl 00:00 av Johan

Herr Judit

Skrivet den 30 november 2008, kl 00:00 av Viktoria

När flickor ollar

Vi sprang till tåget igår, jag och min vän. Sen tittade jag på klockan och vi insåg det smått otroliga- vi hade gott om tid. Här behövde det inte springas utan sölas. Vi skulle snigla. Men min kompis sa att vi inte fick säga snigla. Snigla är tydligen samma sak som att olla, fast när flickor gör det. Vi var fina flickor uppklädda till tänderna. Fina flickor sniglar inte. Det blev myrsteg istället.

 

1 kommentarer

Skrivet den 28 november 2008, kl 00:00 av Viktoria

Vad då WAD

På måndag är det WAD- World AIDS day. Världsaidsdagen på svenska. Världen över högtidlighålls minnet av människor som dött i aids och sjukdomen uppmärksammas. Jag har firat WAD så länge jag kan minnas. Eller fira är fel ord, men 1 december har länge varit en speciell dag. Jag har tittat på mängder av ljus- ett för varje person i Sverige som dött i aids, druckit glögg och delat ut kondomer.
På måndag är det dags igen. Jag och Olle Waller ska från kl 8.00 stå vid Södra station och dela ut kondomer.

Skrivet den 23 november 2008, kl 20:45 av Johan

De ofrivilliga

Precis kollat på Ruben Östlunds nya film "De ofrivilliga". Den är vardaglig och det känns som man upplevt alla scener själv någon gång. Jobbigast att se är scenerna med tjejerna som verkar vara i yngre tonåren. Man vill bara gå in i filmen och ge lite tips och tricks. Finnas där nära till hands.