Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Meny

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 31 december 2008, kl 23:34 av Viktoria

gott slut


putar du så bröstar jag! Jag och väninnan leker de ofrivilliga. Nu slår klockan snart tolv. Vi börjar om på ny kula med nytt år och inga jävla mongokillar som en annan väninna beskrev det.

Skrivet den 31 december 2008, kl 13:04 av Johan

Störiga semesterfirare får på tasken!

Skrivet den 31 december 2008, kl 10:11 av Ola

Aldrig haft ett förhållande

 

Hej.
Jag är en tjej på snart 26 år, som aldrig haft en pojkvän. Aldrig haft ett förhållande, aldrig egentligen kysst t eller kramat en kille. Nu har jag träffat en bra kille och jag vill verkligen att det ska vara han och jag. Jag vet att han har träffat andra tidigare. Oroar mig för att kommer att kännas pinsamt om han skulle vilja kyssa mig och jag bara stoppar allting för att jag inte vet hur man gör. Jag vet man tar för givet att jag varit med andra Är orolig inför vi skulle ha sex längre fram. . Oralsex verkar inte så kul och jag vill verkligen inte ha det. Men det verkar som måste tycka om det .
Från Louisa
Hej
Eftersom du inte har varit nära en annan man så tänker du att det måste bli problematiskt, det blir katastroftankar som gör att du tar ut det i förskott. Det kommer att kännas nervöst men det är inte samma sak som att det behöver bli alltför jobbigt. Ta ett steg i taget och du behöver bara säga att det är en ny situation som du känner dig osäker inför. När det gäller oralsex så är det klart att du inte ska göra något som du inte vill.Att oroa sig innan för något som kanske aldrig inträffar hjälper dig inte, försök att vara kvar i stunden att just nu så träffar du någon du tycker om och gå inte i händelserna i förväg på ett sätt där du ser hinder.Hälsningar Ola
 

Skrivet den 31 december 2008, kl 09:58 av Johan

Så här kan det gå när man firar jul i garaget!

 

Skrivet den 30 december 2008, kl 18:43 av Johan

Förbjuden syskonkärlek

Ikväll planerar jag att titta på Förbjuden syskonkärlek, där en bortadopterad pojk hittar tillbaka till sin biologiska mamma och passar samtidigt på att förälska sig i sin syster som han aldrig tidigare träffat. Förbjudet är det och relationen ska tydligen fördjupas ytterligare när mamman dör.

 

Skrivet den 30 december 2008, kl 18:36 av Johan

Jag missade dödgrävaren!

Jaha, så missade man del 1 av Necrobusiness igår på Svt. Som tur är går den i repris på lördag, räkna med mig då istället. För er som undrar vad Necrobusiness går ut på, kolla trailer nedan.

 

Skrivet den 30 december 2008, kl 10:50 av Viktoria

mmmm vårdguiden

Vårdguiden är balsam för orolig själ. Igår ringde jag 08-320 100 och fick prata med en mycket lugn sjuksköterska. Mitt röda öga kommer gå över helt av sig själv. Jag behöver inte träffa någon doktor. Nu var jag inte orolig över ögat men det känns grymt att slippa köa och betala för att träffa doktorn. Imorse när jag vaknade var ögat redan mycket bättre.

1 kommentarer

Skrivet den 30 december 2008, kl 10:09 av Ola

kondylom och sex

 

Hej Ola!
 
Jag har haft kondylom men har varit symptomfri i ca 5 månader, hur vet jag att det är borta. Det känns jobbig att ha sexuellkontakt med andra.
Från Jonte
Hej
 När kondylomen har läkt ut dvs. när man är symptomfri så kan man räkna sig som frisk, kondylom är mycket vanligt så du är inte ensam om det, och även om det känns hopplöst nu så brukar det med tiden bli förändra sig, dvs. att du tänker så nu behöver inte innebära att du kommer att känna likadant inför din situation senare även om det är jobbigt nu.
Hälsningar Ola
 

1 kommentarer

Skrivet den 29 december 2008, kl 18:16 av Viktoria

No tears for Australia

Igår var jag och såg Australia. Jag var beredd på ett gråtkalas i klass med Titanic. Vilken besvikelse. Jag är inte den som är den. Jag gråter ganska ofta. Jag gråter till Oprah, jag gråter när jag läser hur kinesiska sjöfarare gör molotowcocktails för att försvara sig mot somaliska pirater och jag gråter till Vita huset. Men här, ingenting. Visst var det lite folk som dog och så men nja, det räckte helt inte. En annan besvikelse var Hugh Jackman som spelar vildingen Drover. Han är inte snygg. Nicole Kidman är snygg.

Skrivet den 29 december 2008, kl 16:31 av Johan

Lär dig om snabbmaten

Åt precis en falafel på Falafel No 1. Stod och läste lite på väggarna i väntan på att den skulle bli klar och hittade då en notis om  alltomkebab.se Precis som det finns alltomstockholm.se och alltommalmö.se, så finns det nu alltomkebab.se.

Skrivet den 29 december 2008, kl 16:07 av Ola

relationer

 

Hej! Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 1 år och i början hade vi ett bra sexliv. Nu är jag inte längre sexuellt attraherad av honom och skjuter honom ifrån mig så fort han är sugen på sex. Mitt problem är att när jag lärt känna en kille väl så ser jag honom inte längre som sexuell- vilket leder till att jag inte vill ha sex. Kan däremot bli upphetsad av att tänka på andra. Vad göra
Marie
 
Hej
En tanke kan vara att binda upp sig med någon och se en framtid ihop gör att du förlorar det sexuella intresset i. Bakom det så kan det finnas flera skäl. Eftersom det inte är första gången om jag förstår dig rätt så kanske du ska titta på den bakomliggande dynamiken i dina känslor och tankar för att komma vidare. Vänd dig till exempel till en kurator vid sex och samlevnadsmottagning eller liknande för att genom samtal hitta ett sätt att komma vidare. Dit kan man komma enskilt eller som par. De finns vid de större sjukhusen. Lycka till
Hälsningar Ola
 

Skrivet den 29 december 2008, kl 14:39 av Johan

Människan i statistik

Såg precis en intressant statistikdokumentär i Svt kallad Människans avtryck.  vad människan gör och använder och äter etc. under ett liv. Ny fakta om hur många deodoranter, och hur många diskmaskiner vi förbrukar kom i ett hela tiden. Det enda jag kom ihåg var antal sexpartners per liv i medel(10st) och hur många gånger i veckan som man hade sex under sin sexuellt aktiva period i snitt(2 ggr).

Skrivet den 29 december 2008, kl 11:13 av Viktoria

ledsen i ögat


mitt öga är helt rött. Både google och mina självdiagnostiska skills säger att det är en ögoninfektion. Enligt landstingets egenvårdsguide ska man vänta minst tre dagar innan man bestämmer date med herr doktor. Bara en dag kvar nu! Vill försöka slippa att se söndergråten ut på nyårsafton.

Skrivet den 29 december 2008, kl 00:27 av Johan

Spelkväll 2

Precis spelat 6 timmar RISK med Sven och Ante. Pausade en timme vid 19.00 och käkade indiskt. Sven vann. Han kände sig febrig under spelet, men det visade sig bara vara nervositet.

Skrivet den 28 december 2008, kl 15:25 av Johan

Kallbad

Efter stort kalas igårkväll gick jag idag till kallbadhuset i Malmö och fräschade upp mig. 2 grader i vattnet och -2 i luften. Tjoho!

Skrivet den 28 december 2008, kl 10:05 av Ola

försats

 

Hej Ola.
Är en man på 24 år och undrar över att ibland innan jag skall ha sex med en kvinna eller rättare sagt innan det blir samlag rinner det alltid ett genomskinligt sekret ur penis.undrar varför och är det spermier i den,
Johan
 
Hej
 Det som du beskriver är nog den så kallade ”försatsen” som har till uppgift att göra rent i urinröret innan utlösningen. Den kallas också ”kåtolja” och uppstår i samband med erektion. Sen är det så att den kan innehålla spermier vilket innebär att såkallat avbrutet samlag inte är en säker metod.
Hälsningar Ola
 

1 kommentarer

Skrivet den 27 december 2008, kl 13:44 av Johan

Premiär för drive-in

Farmor är och hälsar på. Hon är rätt gammal och hör dåligt. Igår satt hon i framsätet när jag körde inom McDrive och beställde två cheeseburgare. När hamburgarna väl var i bilen skakade farmor bara på huvudet och undrade vart världen är påväg.

1 kommentarer

Skrivet den 27 december 2008, kl 10:33 av Ola

inget tryck

 

Jag har en fråga gällande att jag inte har något "tryck" när jag kommer. Det rinner ur mig mer kan man träna upp det?

Från William
 
Hej
Utlösningar behöver inte vara så kraftiga. Spannet för vad som är en normal vanlig utlösning är långt mellan en svag och en mer kraftig. Ibland kan det förekomma det som man kallar ”dribbling” dvs. droppande utlösningar, konsultera en läkare och se om det är något som behöver tittas närmare på.
Halsningar Ola

Skrivet den 26 december 2008, kl 23:24 av Johan

Spelkväll

Precis spelat Tiger Woods PGA 09 i 6 timmar med Ante och lillbrorsan.

Skrivet den 26 december 2008, kl 23:21 av Viktoria

Nose job till priset av en fylla

Igår var jag och några väninnor ute och svirade. För att liva upp stämningen lite dansade vi. Det spelades goa klassiker samtidigt som det var en lasershow! Klart det börjar spritta i benen. Medan vi dansar ska jag säga något till en kompis och böjer mig fram (hon är ju så kort flicktösen). Hon märker det inte och BANG så har hennes huvud krockat med min näsa. Det gjorde ont och jag blev sådär lite förskräckt. Ungefär som när man ramlar och det jobbiga är inte att det gör ont utan att en massa människor tittar och undrar hur det har gått. Nu i mörkret såg inte många spektaklet och det kom inte den fors av blod ur näsan som jag väntade mig. Det hände faktiskt ingenting. Det gjorde bara ont. Benet i näsan, eller om det bara är brosk, känns konstigt och jag var orolig för att näsan blivit svullen eller ändrat form. Jag blev faktiskt nästan knockad! Men ingenting. Det enda jag kan se är att näsan möjligtvis ser bättre ut än tidigare. Jag är nöjd. Näsplastik har jag aldrig funderat på, men när man får det så här oväntat och nästan gratis så tackar jag inte nej.

1 kommentarer

Bläddra bland fler blogginlägg
1 2 3 4 5 6 7 8