Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 18 augusti 2009, kl 11:48 av Viktoria

win-win i das KZ-Bordell

Ny forskning har avslöjat att det förekom bordeller i tyskarnas koncentrationsläger. Kvinnor jobbade på bordellerna för att tillfredsställa andra fångar. Det hela var ett försök att få de manliga fångarna att arbeta hårdare. Här kan ni läsa om detaljerna och det oerhört kliniska besöket fångarna fick ansöka om att avlägga hos prostituerade. Man tänker ju krasst. Hade inte den gemensamma produktiviteten blivit högre om de kvinnor som arbetade som prostituerade istället fick arbeta som de andra fångarna än om man jämför med hur mycket männens produktivitet ökar efter ett kort kliniskt missionärssamlag? Känns som det skulle blivit en win-win situation.

Inlägget är taggat med: historia

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med