Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 1 april 2009, kl 17:52 av Viktoria

Vik hädan gubbe!

Min kompis säger att äldre män alltid raggar på mig. Igår när jag var på en fest kom det fram en sådan. Han sa att han gillade min höjd. Jag körde högsta-möjliga-stilen och var över 185 cm med klack. Jag tackade och han sa att han skulle ta med mig ut. Basket skulle vi gå på. Jaha, sa jag. Sen ville han ha mitt visitkort men det fick han inte så han skulle ringa till jobbet och fråga efter mig. Försök det sa jag.
Det verkar som han har kört den här tuffa raggningsstilen förut (och är ganska van att få nej). För om han ringer till jobbet kan jag inte låta bli att svara. Om det hade varit mobilnummer hade jag kunnat spara det och skita i att svara om jag vet att det är han. Jag tror inte gubben kommer att ringa. När jag gick från festen stod han bredvid sin fru. Dumma gubbe.

Inlägget är taggat med: dejting

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med