Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 30 augusti 2009, kl 23:40 av Viktoria

Vart tog 100 000 kondomer vägen?

Sommaren är slut och det är alldeles strax de 100 000 kondomerna med. Allt roligt måste få ett slut. Det har varit en väldigt omtyckt kampanj. Ibland när jag delat ut kondomerna har folk sprungit fram i glädje och skrikit -åh, det är dom! Det är dom numrerade.
Sen slutar det ibland med att folk säger -åh, den ska jag spara!
Nej, spara inte kondomen för länge. Spara den till nästa gång du möter någon vettig som gör dig kåt. Det är det de är till för. I byrålådan bringar numret ingen tur.

bloggen har man kunnat följa vart några av dem tagit vägen. En del har lämnat landet. Några har lämnat 08-land men de flesta har stannat på hemmaplan. Man har kunnat läsa historier som varit som hämtade ur såväl kärleks- som porrnoveller. Ibland har jag undrat. Är det verkligen så här folk vill ha det? Var det där så hett egentligen? Ofta kryddar man nog till det. Har man möjlighet att berätta för hela 08-land om sitt sexliv vill man framstå som en vinnare. För en del innebär det att man har en het stund med en random snygging som man oväntat stöter på. För andra är det att äntligen, efter mycket smek och kyssar, få till det med sitt livs kärlek. Det visar bara hur olika vår syn på sex är.

Inlägget är taggat med: kondom08

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med