Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 1 juli 2009, kl 16:52 av Viktoria

Vad gör jag här?

För var dag som går denna vecka undrar jag allt mer- vad gör jag här? Jag borde vara på Gotland under Politikerveckan i Almedalen. Det hade varit min grej. Massa seminarier och mingel varje dag. Nätverka, nätverka! Jag har inte fått nog efter nästan ett halvår i Washington. Det känns som varje dag i Washington var som Politikerveckan i Almedalen. Seminarier varje dag med duktiga experter.
Nästa år vid den här tiden är jag i Almedalen. Vet att jag tänkte samma tanke förra året. Men nu får det vara slut på snicksnackandet.

Inlägget är taggat med: politik

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med