Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 8 maj 2009, kl 17:59 av Viktoria

Utanför äktenskapet

Washington Posts del om tro, Under God, tar upp frågan om alla barn som föds utanför äktenskapet. 38 procent av alla barn som föds i USA är bastards. Många är troligen barn till tonårsmödrar,  där USA är i toppen statistikmässigt.  Under God menar att när det gäller tonårsgraviditeter kan man verkligen tala om en pandemi- det smittar nämligen. Kända tonårsmammor som Bristol Palin och Britneys syrra bättrar på statistiken. Statistiken talar också för att det inte är lätt att bli tonårsföräldrar, varken för mamman eller barnet. Många mammor går inte ens ut high school och det är större risk att barnen försummas. Bristen på utbildning gör det svårt att få jobb och många unga familjer blir fattiga. Under God menar att kyrkan borde försöka minska antalet bastards istället för att bråka om gay marriage. Det skulle både samhället och individerna i det tjäna på. Det måste vara svårt för kyrkan att ta ställning. För att minska tonårsgraviditeterna är bra, men det kräver att man pratar om säker sex, kondomer och slutligen även abort. Politiskt känsliga frågor för många kyrkor.

Inlägget är taggat med: religion

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med