Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 20 april 2009, kl 02:05 av Viktoria

Unfriend

En del vill bli vän med alla de träffat. Andra är mer selektiva. En del nätverkar. Andra skriver långa mail till familj och kompisar. Hur gör man om man blivit vän med någon och sen ångrat sig? Jobbiga typer vill man inte ha att göra med. Här får du reda på hur du unfriend someone på facebook. Det är apenkelt men har du inte klurat ut det viktigt att känna till om du ska hänga i sociala grupper online. Jag har unfriendat några. Mest för att de var så aktiva. Hela tiden gick de med i nya grupper som mest handlade om dåliga band eller så gjorde de dagarna i ända tester. Facebookvänner ska finnas där när man behöver dem. Annars ska de vara lagom synliga. 

Inlägget är taggat med: WWW

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med