Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 25 augusti 2009, kl 21:35 av Viktoria

Tonårsångest med Spara & Slösa

En sak som stressade mig när jag var i yngre tonåren var hur man skulle klara av vuxensaker när man blev stor. Att betala räkningar var just en sådan sak. Jag hoppas väldigt mycket när jag började sjuan att det var sånt som hemkunskapen skulle lära ut. Hemkunskapen lärde mig att man skulle diska med propp i och att man absolut inte fick mäta mjöl i 1 dl-mått om man skulle ha mer än en deciliter. Ingen kurs i att betala räkningar. Det närmaste vi kom var Spara och Slösa. Slösa var flickan som var busig men som ändå verkade ha mycket roligare. Jag som ville lära mig att fylla i siffror på avier.
Nu är räkningarna det minst problematiska med att vara vuxen. Det är inte svårt. Så har det varit med många saker man oroade sig för när man var yngre. Att bara låta tiden ha sin gång löser många problem.

Inlägget är taggat med: tonår

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med