Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 16 juli 2009, kl 20:03 av Viktoria

Tabula rasa

Man kan se olika på livet. Olika på hur det biologiska, genetiska och sociala arvet påverkar oss. Olika på hur pass många valmöjligheter vi har här i livet. Det är lättare att prata om döden än om livet. Döden är mer självklar. Det går inte att argumentera om dödens vara eller icke-vara på samma sätt. Den kommer till oss alla, oavsett fattig eller rik, gammal eller ung. Och den är alltid skitig och bedrövlig. Det är en stark kraft för den är så definitiv. Det finns ingen återvändo när du väl är död. Jag undrar om det är bäst att dö paff booom eller lite mer långsamt, så att man hinner säga adjö.

Än så länge är jag ganska ung. Dödsfall som tagit mig hårt har hittills till största del varit mina husdjurs. Gamla släktingar jag pratar med har sett halva bekantskapskretsen passera förbi i DN. Nu väntar jag på att ett husdjur till ska dö. Jag undrar om hon vet om det på samma sätt som jag. Om hon förstår vad som håller på och hända när hon blir allt svagare. Jag undrar om hon hellre hade velat dö snabbt, som ormen. Men det är en annan sak som hänger ihop med döden. Man får inte välja. Döden bara kommer.

Inlägget är taggat med: döden

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med