Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 2 januari 2009, kl 13:43 av Viktoria

Size zero- så 2007

Aftonbladet har prövat size zero på en modell. Ett barn. Kläderna passade utmärkt. Tydligen kräver storleken ett midjemått på 58 cm, ungefär vad snittet för en svensk åttaåring är. Storleken ska inte passa någon frisk kvinna som är längre än 140 cm. Size zero motsvarar än svensk 32. Det är fånigt när man ska vara så drastisk och generalisera för att skapa debatt. Klart det går att hitta någon som är längre än 140 cm och är frisk som kan ha 32. Jag tror inte det är anatomiskt omöjligt. Men de kan inte vara särskilt många.

Bland kändisarna var Victoria Beckham och Nicole Richie de mest kände nollorna. På bilden Nicole tillsammans med sin stylist Rachel Zoe. Rachel fick mycket av skulden för zero-trenden. Nu är Rachel sparkad av de flesta stjärnor. Gone and forgotten. Precis som size zero förhoppningsvis också är.

Inlägget är taggat med: zero

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med