Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 28 mars 2009, kl 15:48 av Viktoria

Restaurangvett

Igår var vi ute och åt. Det var väldigt tjejigt. Mexikanskt och frozen margaritas. Och skvaller. Mycket skvaller. Drinkarna var alldeles för starka men blev godare allt eftersom. Jag beställde två förrätter. En var fisk som det skulle vara sötpotatis till. Jag såg ingen sötpotatis. Servitrisen sa oj, glömde de den och gick ut i köket för att hämta. Kom tillbaka och sa att sötpotatisen var slut. Samma sak hände en kompis på en annan restaurang. En av huvudingredienserna i hennes sallad var inte med, för de hade inte mer av den varan. Man kan tycka att det bara vore för köket att säga till servisen så att servisen kommer tillbaka så man kan ändra sin beställning? Det är fult att luras.

Inlägget är taggat med: mat

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med