Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 25 augusti 2009, kl 12:24 av Viktoria

Party i horskor

Jag undrar om jag börjar bli gammal. Jag förfasas över unga flickor med korta klänningar och horskor. I horskor kan man inte springa ifrån dumma killar. Man står inte upp om någon skulle ge en den minsta putt och man kan inte sparka någon. Man har helt enkelt inte fotfäste för det. Jag undrar hur de ska klara sig. Hur de ska värja sig mot dumma killar. Antagligen har de, precis som jag, sina knep. Kanske är det bara jag som är avundsjuk på dem för att jag är så dålig på att partaja i högklackat, inte har råd att åka taxi hela tiden och som går och drar i kjoltyget när det känns för kort.

Inlägget är taggat med: party

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommenterat den 23 maj 2011, kl 13:21 av Elli

Jag tycker det är sjukt snyggt om man väljer rätt horskor att ta på sig ! Älskar att se min flickvän i ett par riktigt snygga HÖGklackade ! Åh jag tror att det gör riktigt jävla ont att bli stämplad av en sån klack ;)

Kommentera du med