Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 29 september 2009, kl 23:19 av Viktoria

Osedvanlig grymhet

Innan jag ramlade in på DN:s singelblogg läste jag om grymheter i Guinea. Inte bara grymheter utan osedvanligt mycket grymheter. På något sätt blir man helt paff över hur de orkar hålla på. Soldaterna i säkerhetsstyrkan som våldtar kvinnor med gevärspipor, skjuter både folk och i luften medan folk försöker fly i  kalabalik. Är de så inne i det hela tiden att de aldrig stannar upp och undrar liksom vad håller jag på med? Mycket av våldet mot kvinnor i konflikt verkar som att det pågår bara för att det går. Är man tränad soldat kan man stoppa en flyende kvinna, slita av henne kläderna och våldta henne på ett eller annat sätt. Det är en grymhet av osedvanlig styrka.

Inlägget är taggat med: politik

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med