Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 15 december 2008, kl 21:08 av Viktoria

Önskelistan, del två

Panasonic Lumix DMC-LX3. Jag vet inte om jag behöver säga så mkt mer. Jag är kär. Jag är kåt till tusen. Lumix DMC-LX3, du och jag skulle bli ett vackert par!

Inlägget är taggat med: önskelista

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommenterat den 16 december 2008, kl 10:27 av Dex

Ok, men varför just den modellen? Jag antar att det är något speciellt med den? Själv köpte jag för ett år sen en Canon Powershot G9 och tänkte att jag skulle fota massor, fast nja det har inte blivit så många bilder :-)

Kommentera du med