Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 13 december 2008, kl 23:28 av Viktoria

Önskelistan, del ett

Johan ger tips på vad man kan ge andra i julklapp. Jag tänkte ge tips på vad du kan ge mig i julklapp. Min önskelista är ganska kort. Jag har bara kommit på fyra saker. Tror det är bra att hålla sig kort, då blir önskningarna tagna på större allvar. På första plats önskar jag mig en klocka. En som man har på armen och som ser manlig ut. Det känns fjantigt att behöva gräva i väskan efter mobilen så fort man undrar vad klockan är. Alltså, den ska se ut ungefär som ett ganska klassiskt herrur fast samtidigt inte vara för stor på handleden. Jag tänker mig att klockan på bilden vore nåt i rätt riktning.

Inlägget är taggat med: önskelista

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommenterat den 14 december 2008, kl 20:37 av Mister

Snygg klocka. Skulle passa perfekt på min arm också :-)

Kommentera du med