Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 7 juli 2009, kl 21:51 av Viktoria

Öga mot öga med Bambi

Det började i maj tror jag. Under samtalen över Atlanten till föräldrahemmet fick jag reda på att en ny Bambi hade fötts. Jag älskar bambis. Då är sommaren räddad när man kan titta på hur de tar sig fram på långa, vingliga ben. Påminner om när man själv har lite för höga klackar på sig. Jag har hängt en del hemma hos mamma och pappa och jag kan tala om att det varit en besvikelse. Dagar har gått utan att ett enda rådjur visat sig. Men idag inträffade det magiska. Jag såg rådjursmamman och inte bara en- utan två bambis! De sprang och jagade varandra som tokiga små ungar. När Bambi 1 kom över på andra sidan höjden såg den inte att jag stod där fem meter framför. Kortet är sekunden innan Bambi 1 inser detta.

Inlägget är taggat med: djur

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med