Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 13 juli 2009, kl 22:55 av Viktoria

Mellan pannan och näsan

Härromdagen fick jag förödande nyheter. Med jämna mellanrum under tiden jag var i USA längtade jag hem. Jag längtade hem till den lilla damen i Stockholm som med finlandssvensk dialekt har plågat mig. Hon har strå för strå med en noggrannhet som sällan skådats plockat mina ögonbryn. Sedan har hon färgat dem i en perfekt nyans. Det är en konst. Jag har varit på andra salonger men aldrig hos någon som är lika skicklig som min dam. Många, mest yngre salongsflickor tror jag, har en tendens att plocka för tunt och färga för mörkt. De har ingen koll på hur jag- en ung kvinna med karaktär vill ha det.

Jag ringde min dam härromdagen. Hon var på semester. I två veckor till har hon semester. Jag vågar inte noppa och färga själv. Det blir aldrig lika bra. Om två veckor ska jag ringa så fort hon öppnar och boka tid. Betala för att plågas under en halvtimme. Känns masochistiskt men för en gång skull stämme ordspråket- vill man vara fin får man lida pin.

Inlägget är taggat med: skönhet

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med