Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 22 februari 2009, kl 20:59 av Viktoria

Mäktiga (bög)män

Wahington Post skrev i dagarna om utredningen om Jack Valentis påstodda homosexualitet. Valenti var på 60-talet en av president Lyndon B Johnsons närmaste rådgivare. FBI tyckte att det skulle vara farligt för rikets säkerhet om Valenti var bög. Johnson var emot utredningen av hans vän i början men fick efter ett tag vika sig för FBI. FBI hade flera utredningar under den här tidsperioden om mäktiga mäns eventuella homosexualitet. Det var sällan något gick att bevisa. Hur bevisar man egentligen att någon är bög? I Valentinis fall förhörde en fotograf som enligt rykten hade ett förhållande med gifta Valentini. Fotografen höll fast vid att det var på vänskapsnivå, ett platoniska förhållande. Karriärer kunde förstöras när det började ryktas om homosexualitet. Hade inte FBI viktigare saker att syssla med? Är det inte ganska vanligt att mäktiga män har älskarinnor? De borde kunna sköta sina älskare lika diskret.

Inlägget är taggat med: homosexualitet

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med