Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!



Skrivet den 17 december 2008, kl 23:08 av Viktoria

lyxig tidning från rfsu


jag hade fått ottar, rfsus medlemstidning, när jag kom hem idag. Den är så sjukt snygg så jag vågar knappt bläddra i den. Nytt papper, tusen färger och äcklig snygg layout. Tema är bdsm och det finns bland annat en berättelse om lucia, en 22 årig kvinnlig dominant sadist. Mmm spännande.

Inlägget är taggat med: fantasi

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommenterat den 4 januari 2009, kl 11:55 av Lucia

Hoppas du gillade min text:) Våldsam värme Lucia

Kommenterat den 18 december 2008, kl 14:04 av sorry

Oj! I alla fall kul att man är olika. Jag reagerade precis tvärtom när jag fick "nya" Ottar. Jag tycker den är skitful, rörig märklig lay out. Skum eftergift för att framstå som ball. Synd på en i övrigt bra tidning!

Kommenterat den 18 december 2008, kl 13:37 av Morgan

En kvinnlig dominant sadist låter som något i min smak. Jag måste fixa tidningen så jag kan läsa om henne.

Kommentera du med