Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 24 december 2008, kl 00:43 av Viktoria

Kyrkan i ottan

Ibland går jag i kyrkan på julafton. Mest för att det på något sätt känns som det hör till. Bäst är julottan. Det är mer hardcore. Gå upp okristligt tidigt i mörkret och bege sig till kyrkan i kylan och lyssna på förmaningar och tänka på de som har det svårt. Snart väntar ett nytt år! Vi ska bättra oss! Nej, så brukar det sällan vara. Ofta är det just att man ska vara generös, solidariskt och se till sina medmänniskor. Ett bra budskap.
Förra året var jag i kyrkan på förmiddagen istället. En lill-släkting sjöng solo och jag var sprickfärdig av stolthet. Alla barnen skulle fram och titta på krubban. Jesus var en stor docka i gummi. Resten av krubban ses här.


Inlägget är taggat med: juligt

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med