Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 13 juli 2009, kl 23:01 av Viktoria

Kunde haft IT för flera dagar sen

Jo, men det här med att vänta på posten. Vid halv elva smällde det till i brevinkastet. Inget avi men väl ett kuvert. Jag fick mina användaruppgifter men inget startkit. Tydligen så behöver jag inte det för att kunna surfa på momangen. Tydligen så hade jag bara behövt köra in sladden och knappa in användaruppgifterna. Mitt konto hade aktiverats samma dag som jag beställde det. Tycker de hade kunnat ge mig något lösen på stört där i telefonluren. Tur att jag inte twittrar och behöver uppdatera mångfalt dagligen.

Inlägget är taggat med: WWW

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med