Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 13 december 2008, kl 23:57 av Viktoria

Knappa tryggt

Polisens projekt Nattknappen pågår fram till den 31 januari nästa år. Befinner du dig inom tullarna nattetid på helgen kan du ringa 50 44 66 66 och prata med någon av dem som jobbar som volontärer hos polisen. Det är tänkt till exempel om man är på väg hem och känner sig rädd. Det är inte meningen att man ska ringa det numret om det har hänt någonting, men händer det någonting medan man sitter och pratar med nattknapparna kan de lätt meddela polisen. SL hade en liknande tjänst för ett tag sen som blev ganska ifrågasatt, eller det var väl lite svårt att förstå syftet med det hela. Då skulle man ringa om det var något man såg som fick en att känna sig otrygg i största allmänhet. Alltså typ klottrare eller nåt. Polisens initiativ verkar då mkt bättre. Än så länge har de inte fått så många samtal. Ring så att inte volontärerna får så tråkigt!

Inlägget är taggat med: på väg hem

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med