Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 7 juli 2009, kl 22:17 av Viktoria

Jag är inte din gumma

Jag kan vara sådär oerhört feministkänslig när det kommer till vad män får kalla mig. När kocken igår kallade mig senorita blev jag på gott humör. Kanske för att det fick mig att känna mig lite exotisk. Det mest irriterande är när folk ska hålla på och gumma en. Det är det bästa exemplet jag kommer på just nu. -Tack ska du ha, gumman! - Varsågod, gubbfan!
Däremot tycker jag det är väldigt trevligt när folk i artighetsfraser lägger till mitt namn -tack, Viktoria!

Inlägget är taggat med: feminism

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med