Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 9 mars 2009, kl 03:24 av Viktoria

Internationella kvinnodagen

Jag skäms lite så här på Internationella kvinnodagen. Vad har jag egentligen gjort idag för att hålla arvet och kampen levande? Det är vanligt att folk skrattar lite om man säger att man är feminist- som att man är det bara för att man vill vara bråkig och inte vill rätta sig i ledet. Jag tycker det är värt att uppfattas som lite bråkig i så fall. Kvinnor behandlas annorlunda än män i många sammanhang och det är nästan alltid till det sämre. Men idag har jag inte varit ett dugg bråkig och det skäms jag för. Jag har knappt ens högtidlighållet dagen. Jag var på en fin restaurang och åt men hade inte en tanke på att det var kvinnodagen. Det kan inte räknas som firande. Det måste bli skärpning. Alla kvinnor borde fira kvinnodagen och nästa år, nästa år ska jag fira även för den här förtappade dagen.

Inlägget är taggat med: feminism

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med