Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 10 maj 2009, kl 04:09 av Viktoria

I en liten liten synagoga

Idag när jag gick runt i Soho släpandes på shoppingkassar tittar jag lite snabbt på en byggnad. Utanför byggnaden står det en kvinna och ringer på dörrklockan. Hon stoppar mig och frågar om jag vill följa med in? Jag tittar hastigt på byggnaden och frågar om det är en kyrka. Hon säger att det är en synagoga. Jag följer med in. Det här är ett litet, slitet hus, En trappa ner får jag träffa the president för synagogan. Kvinnan presenterar mig och säger att jag är väldigt intresserad av byggnaden. Han välkomnar mig och säger att jag kan gå upp och ta en titt. Bredvid presidenten är det långbord. Mest äldre män som sitter och pratar och äter. Jag går upp för en skraltig trappa. Lämnar shoppingkassarna utanför. Hela det här med att jag bär runt på massa shoppingkassor känns lätt väldigt orespektfullt, men de bjöd ju in mig. Synagogan är liten. Nu kan jag inte den judiska terminologin, men på bänkarna ligger böneböcker och såna där vita sjalar man har på sig när man ber. På väggen sitter en tavla med namn och bredvid varje namn lyser en liten lampa,

Nu kommer en kvinna och hämtar mig och säger att jag inte får vara där. Namnen var en minnestavla över folk som dött, jag tror under förintelsen. Jag går ner till kvinnan som bjö in mig och hon tycker jag ska sätta mig ner och äta. Jag tackar så mycket men släpar med mig min shopping ut. De var så vänliga så att om det hade varit vilken annan religiös förening som helst, förutom judendomen, hade jag trott att de velat värva mig.

Det här känns inte som någonting som skulle ha hänt i Stockholm. Jag har aldrig varit i en synagoga men jag tror att eventuella framtida religiösa upplevelser i synagogor får svårt att slå den här.

Inlägget är taggat med: religion

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med