Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 4 juli 2009, kl 15:48 av Viktoria

I Danmark är de inte riktigt kloka

Jag såg en väldigt märklig dansk tv-serie igår, Album. Den ska handla om tre familjer i tre årtionden. När jag knäpper på TV:n håller onde Lars Rolsted på och ska våldta en avdäckad tjej som ligger på en gräsmatta. Det är en väldigt konstigt scen. Tjejen vaknar när Lars precis håller på och knäppa igen byxorna och man ser honom springa bort samtidigt som hon skriker. Dagen efter går snacket om våldtäkten i skolan. Byns gangsterpar erbjuder sig att ge Lars alibi för kvällen- men det kostar. Lars går med på det och får på köpet lite sex av den mycket äldre kvinnan medan hennes kille sitter på kåken. Det är oklart vem som utnyttjar vem.

Parallellt med denna historia är det om den söte poppojken med bögkompisen Bowie. Han verkar ha svårt att få till det med tjejer och bjuder dem hela tiden på bio, franska filmer ska det vara. Till slut lyckas han när Bowie går på bögklubb och den hetaste tjejen säger till honom - ska vi inte bara gå?

På det hela taget en mycket märklig och obehaglig serie.

Här är Lars i en äldre version.

Inlägget är taggat med: tv

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med