Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 24 december 2008, kl 00:33 av Viktoria

God ljustid

Vi firar inte jul till minne av Jesus födelse. Det berättar Patrik Lindenfors i DN den 20 december. Lindenfors forskar i evolutionsbiologi och förklarar en av historiens största lögner. Gamla katolska kyrkoböcker menar istället att Jesus föddes någon gång på våren. Att fira hans födelse mitt i vintern var ett medvetet beslut som togs, enligt Lindenfors, relativt sent i historien. En av anledningarna ska vara att konkurrera ut en romersk solfest. Man kan säga att kyrkan har lyckats. Vem minns solfesten och att vi faktiskt går mot ljusare tider nu? Bibelns berättelse om Jesus födelse är fin men detaljer har försvunnit i översättningar. Jag tror det var en alldeles utomordentligt historia från början. Jesus föddes och var en betydelsefull man på sin tid. Men ibland blir historier inte bättre för att saker läggs till. Fira julen genom att vara solidarisk och generös mot människor, och att vi faktiskt går mot ljusare tider. Vänta med att fira Jesus till våren.

Inlägget är taggat med: juligt

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med