Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 4 augusti 2009, kl 13:23 av Viktoria

gamla bekantskaper på Pride

Det hände så mycket under Pride så jag var helt slut sista dagen. Kaputt. Stupade i säng halv nio. Träffade flera gamla bekanta på Stockholm Pride. En av dem var Mina. Mina har jobbat hårt under Pride och bland annat hållt flera seminarier. Blev särskilt imponerad att Mina höll ett om hbt-kompetens för lärare och personal på ungdomsmottagningen. Tyvärr missade jag alla grymma seminarier. Jag jobbade mest i parken där jag stötte ihop med världens bästa Mina. Gött med gamla bekanta.

Inlägget är taggat med: Pride

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med