Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 3 december 2008, kl 22:21 av Viktoria

En stilla gråt

Varje onsdagskväll ger Grey's Anatomy dig chansen att se livet på ett nytt sätt. Man får gråta en skvätt, älta relationsproblem men ja får man någon hjälp med att lösa sina problem...? Nej, sällan. Idag grät jag. Döden kan ha den effekten. Meredith spottade ur sig visdomsord som speakerröst. Det enda man kan vara säker på är tydligen att "du föds, du lever och du dör. Men inte nödvändigtvis i den ordningen." Snacka om att krångla till det. Jag måste födas för att kunna leva och jag måste leva för att kunna dö. Det är en logisk följd. Meredith, jag gråter ändå- även när det inte är så kvasifilosofiskt. Jag gråter när ens stora kärlek dör, jag gråter för att människor aldrig förstår och jag gråter när Izzie inte kan släppa sin stora stora kärlek (även om han är död).  Nu när jag har gråtit mår jag bra. Gråten har den effekten. Avslappnande efter ett tag.

Inlägget är taggat med: tv

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med