Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 26 februari 2009, kl 00:04 av Viktoria

Duktiga flickor

En del tjejer kan inte låta bli att vara duktiga flickor. De överpresterar, oroar sig och tar på sig för mycket ansvar. Det funkar aldrig. Antingen får man fysiska symtom som gnisslande tänder eller magproblem eller mer psykiska. Man bryter ihop. Går in i väggen. Till slut tar det stopp. Kroppen och psyket är inte gjort för att hela tiden vara på topp, aldrig göra fel och hela tiden ligga steget före. Det går inte.

Ibland är det svårt att skilja mellan saker man kan påverka och saker som är utom ens kontroll. Shit happens och kommer alltid att göra det. Du kommer att göra förträffliga saker och ibland blir det bara knas. Man måste försöka ha en övergripande syn på sig själv och sitt agerande. Visst lyckas du oftast med det du bestämt att du ska göra och visst är du schyst mot andra? Tänk inte på detaljerna. Det är helheten som räknas. Du är duktig, men shit happens.

Inlägget är taggat med: feminism

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med