Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 19 september 2009, kl 11:48 av Viktoria

Det bortglömda valet

Imorgon är det val. Kanske inte alla som känner till det. Kyrkovalet brukar kallas det bortglömda valet. I kyrkovalet får man rösta från det man är 16 år och medlem i Svenska kyrkan. Jag har haft svårt att motivera för kompisar varför man ska rösta. Jag tycker det är kul att rösta. Det är den bästa anledning jag kan komma på. Och att jag inte tycker att kyrkan ska radikaliseras. Jag vill inte veta av några abortmotståndare eller homofober. Representanter väljs till bland annat kyrkomötet och till kyrkofullmäktige. En del valaffischer jag sett på stan har varit förskräckliga. Svårt att veta om de är skämt eller inte. Jag tänker inte rösta in något skämt.

Inlägget är taggat med: religion

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med