Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 12 maj 2009, kl 05:35 av Viktoria

Dask och tafs

40 procent av ungdomar i sista ring har blivit utsatta för sexuella övergrepp av jämnåriga. Det varierar från att ha blivit tafsad på till ofrivilligt sex. Jag tycker det är konstigt att siffran inte är högre. Man blir tafsad på som tjej. Men det är inget man ska acceptera. På mellanstadiet var det en kamp att få duscha i fred utan att killarna sprang in i omklädningsrummet. När man blev äldre var det mest fulla killar. Jag tycker bara det finns en lösning. Slå tillbaka. Ibland kan det vara någon som rör vid din rumpa och när du vänder dig om står fem killar där och ler. Slå den första du ser. Skit i vilken det var som egentligen rörde dig. Bara du får det gjort. Att slå tillbaka är en reflex man måste öva upp. För de flesta tjejer är inte vana att slåss. Man får lära sig att det är inget som fina flickor gör. Skit i det och se efter din egen kropp istället. Det räcker med en örfil. Killen blir förvånad och efter hand lär även han sig att sådant handlande får konsekvenser.

Inlägget är taggat med: trakasserier

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommenterat den 23 maj 2009, kl 23:12 av Chefen

U go girl, undrar vart du lärt dig sånna fasoner..

Kommentera du med