Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 12 maj 2009, kl 03:49 av Viktoria

Dansa i neon

Vi drog till den här klubben och tjatade oss in. Vi stod varken på gästlistan eller i kö så att få komma in typ nio pers kändes som en seger. Vi betalade entréavgift vilket suger men när vi kom in var det som att komma in i en annan värld. Dekorerat som med träd och kristallkronor, soffor som folk stod upp och dansade i samtidigt som champagnen flödade. DJ-tjejen såg ut som dataspelsfiguren Lara Craft och spelade trance. Folk dansade genom att göra lustiga rörelser med armarna. Jag var häpen. Jag är inte van vid att folk tar trancemusik på allvar. Jag ställde mig på tå och nuddade discokulan. Det var party hela natten. På morgon åt vi frukost på en diner i Brooklyn samtidigt som solen gick upp.

Inlägget är taggat med: party

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med