Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 30 april 2009, kl 03:58 av Viktoria

Dags för styling

På en tillställning för några veckor sen vann jag ett presentkort på klippning. Jag ska klippa mig på ett lyxigt ställe hos enda frisören som inte titulerar sig som hair stylist. Min frisör är nämligen en hair artist och life stylist. Jag undrar vad det kommer att innebära. Så här beskrivs han på webbsidan:

Eduardo’s natural charisma and enthusiasm for hair allows his guests to feel at ease the moment they are in his chair. He will talk to you about what you want, what you'd like to change, but most importantly he listens.

Jag måste alltså komma på en massa bra grejer att prata med den här killen om. Är det något jag behöver reda ut? Hur ska jag gå tillväga för att optimera mitt liv? Så många frågor.

Inlägget är taggat med: hår

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med