Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 8 december 2008, kl 23:28 av Viktoria

Dagens ligg

Jag tänkte börja med ett återkommande tema här i bloggen: dagens ligg. När du åker en lång rulltrappa måste du i rulltrappan som är på väg åt motsatt håll bestämma en person du ska ligga med. Det här är en lek. Man måste alltså inte ligga med personen i verkligheten. Men man måste bestämma sig för en innan rulltrappan tar slut. Leken är knepigare än vad man först anar, för ska du till exempel välja tjejen som är söt i början av rulltrappan eller ska du våga chansa på att det kliver på en sexigare babe i slutet av rulltrappan?

Inlägget är taggat med: dagens ligg

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommenterat den 11 december 2008, kl 13:42 av Eskil

Fan vad barnsligt men ack så kul, det är sådär man håller på hela tiden i tillvaron. Men inte blir det mer ligga för det.

Kommenterat den 9 december 2008, kl 14:47 av Apan

Jag har kört den där på bilar i hela mitt vuxna liv och kommit fram till att om man ser nåt som verkar bra, så slå till och chansa inte på nåt bättre. Det applicerar jag på allt i livet, fester, jobb etc. är något good enough så kör, chansa inte på att det ska dyka upp nåt bättre. då blir man som Leonard Cohen och kommer när man är pensionär säga "i was waiting for a miracle to come"

Kommenterat den 9 december 2008, kl 13:27 av Ernst Brunner

Underbart, jag älskar såna här typer av "tvångslekar".

Kommentera du med