Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 14 september 2009, kl 22:10 av Viktoria

Att vara till lags

Höstens höjdpunkt Svenska Hollywoodfruar har precis haft premiär. Man får följa tre kvinnor som sökt lyckan västerut och gift sig med en rik karl. Anna Anka är gift med Paul Anka och hon ger receptet på framgångsrik äktenskap. Vill din man ha en avsugning varje morgon när han vaknar ska du som fru göra det, då är det ett behov han har. Jag har fått veta mer än Paul Anka än som känns nödvändigt men han ger ett mycket mer sympatiskt intryck än Anna. Kanske är det för att hon börjar få så förbaskat tråkigt. Hon önskar att hon någon gång kunde vara hemma och inte behöva följa med honom på alla resor. Men då tror Paul att äktenskapet kommer krackelera. Det var något om don't leave a man with tempations.

Det är en väldigt underhållande men också tragisk serie. Oron över att bli utbytt mot en yngre kvinna leder till kroppshysteri. Sen tycker jag inte umgänget verkar vara det mest stimulerande världen har att erbjuda. Andra kvinnor i liknande situationer. Alla lika osäkra och hemma. Hemmafruar som inte har så mycket mer att göra än att skälla på hembiträden, träna och låta käften glappa.

Inlägget är taggat med: tv

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med