Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 9 januari 2009, kl 15:18 av Viktoria

Att ta tillbaka

Jag har varit feminist så länge jag kan minnas. Jag blir förskräckt när jag hör andra kvinnor säga att de inte är feminister. För mig är det någonting så självklart att det ibland inte ens känns lönt att diskutera. Som kvinna måste jag vara feminist, för män är det mer valfritt. Många kvinnor vill inte kalla sig feminister för att de tycker att ordet missbrukas och de tycker att det står för andra saker än vad det egentligen står för.

Enligt SAOL är feminism en:

intellektuell och politisk rörelse för kvinnors fulla ekonomiska, sociala och politiska jämställdhet med mannen.

Jag förstår inte den kvinna som kan säga emot någonting sådant. Jag tror att det är för att många ser det som något så självklart, att jämställdhet mellan könen existerar och alltid har gjort så. Så är inte fallet. Det är en kamp som hela tiden pågår. Som du kommer bli tvingad att ta på ditt jobb, din fritid och i dina relationer.

Så länge du, kvinna som man, håller med om SAOLs definition tycker jag du ska kalla dig feminist. Man ska kalla saker vid sitt rätta namn.

Inlägget är taggat med: feminism

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med