Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 28 september 2009, kl 13:31 av Viktoria

Allt har sitt slut

Allt roligt har sitt slut. Om två dagar slutar jag blogga här. Jag har hållt på sedan juni 2008. Jag minns när jag fick frågan om jag ville blogga. Jag var i Kungsträdgården med en kompis på något jippo. Det var bråttombråttom och jag tror jag sa ja på stående fot. Jag fick gå bort från folkvimlet för att han höra vad han i luren sa. Dagen efter besökte jag reklambyrån som jobbar med kampanjen och blev plåtat av söt kille. Han ville att jag skulle le hela tiden.  Jag log för allt vad jag var värd. I övermorgon tar det slut alltså. Men inte helt slut. Det är början på något nytt.

Inlägget är taggat med: kondom08

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med