Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 13 mars 2009, kl 03:13 av Viktoria

Aldrig fler än tolv vid matbordet

Nu är det fredagen den trettonde igen. Dagen inträffar en till tre gånger varje år. Tänka sig att vi redan har hunnit med två! Det finns flera historier för den skockfulle om varför dagen är en otursdag. Jesus hade 12 lärjungar och den som förrådde honom var Judas som var den trettonde vid bordet. Undra vad de menar med det. Var Judas den trettonde och sista av lärjungarna att sätta sig ner vid bordet? Min religiösa skolning är bristfällig må jag säga.

Om man istället ser till nordiska mytologin med sina as finns det en historia om hur "svekets och ondskans gud" Loke kom som den trettonde gästen till ett gallej i Valhall. Väl på festen lurade Loke blinda Höder att skjuta sin bror Balder med en mistelpil.
Bjuda bara elva kompisar till nästa fest.
Här kör Judas falskspel och låtsas vara vän med Jesus:

Inlägget är taggat med: religion

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med